Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
NIEUWS
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Thuis ProductenGoede Bufferoplossingen

Toepassing van HEPES in de Voorbereiding van de Gouden Hoge zuiverheid van Nanoparticles

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
Aangezien een verdeler van het ziekenhuisagent, uw de Buisadditieven van de Bloedinzameling zeer kostuum voor mijn behoeften is, denk ik wij hebben goede zaken met elkaar vestigen, danken u!

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Toepassing van HEPES in de Voorbereiding van de Gouden Hoge zuiverheid van Nanoparticles

large.img.alt
small.img.alt small.img.alt small.img.alt small.img.alt

Grote Afbeelding :  Toepassing van HEPES in de Voorbereiding van de Gouden Hoge zuiverheid van Nanoparticles

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: De Sheng
Certificering: ISO9001
Modelnummer: CP01-DS034
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500g
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plastic Fles of Aluminiumfilm
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: HEPES Cas: 7365-45-9
Verschijning: Wit poeder Zuiverheid: 99%
Hoog licht:

de druivesuikeroplossing van het antistollingsmiddelcitraat

,

n cyclohexyl aminopropanesulfonic zuur 3

 

HEPES, hydroxyethyl piperazine 4 ethanesulfonic zuur werden gebruikt om goud voor te bereiden nanoparticles door HEPES de verminderingsmethode van NaOH. De methode is eenvoudig in verrichting, snel in reactie, gemakkelijk te controleren, weinig bijproducten en milieuvriendelijk.

 

 

Productnaam 2 [4 (2-hydroxyethyl) piperazin-1] ethanesulfonic zuur
CAS Nr 7365-45-9 Zuiverheid > 99%
Molecuulgewicht 238,305 Moleculaire formule C8H18N2O4S

 

Voordeel

De zuiverheid (> 99%) is in water oplosbaar, is het proces stabiel, en de verschijning van het product kan worden gewaarborgd om zuiver wit kristalpoeder te zijn.

 
Toepassing van HEPES in de Voorbereiding van de Gouden Hoge zuiverheid van Nanoparticles 0
 
Voorbereiding van goud nanoparticles
1. Bereid de chloroauric zure oplossing van 0.05-10mmol/l voor;
2. Bereid HEPES-buffer met een concentratie van 5-50mmol/L voor, en pas de pH waarde van HEPES-buffer aan 7.0-8.0 aan met natriumhydroxyde;
3. Voeg capillair-actieve stof aan HEPES-buffer toe die in stap 2 bereid is capillair-actieve stofoplossing met concentratie van 1-2mmol/L voor te bereiden;
4. De capillair-actieve stofoplossing die in stap 3 wordt wordt voorbereid geïntroduceerd in de reactietank, en de chloroauric zure oplossing die in stap 1 wordt voorbereid wordt langzaam bewogen toegevoegd aan de reactietank volgens de maalverhouding van chloroauric zure oplossing en capillair-actieve stofoplossing van 1:1-1:10, en bij met constante snelheid van 200-300r/min voor 5-30min om de gemengde oplossing te verkrijgen die nano gouden colloïde bevatten;
5. Het mengsel dat in stap 4 wordt voorbereid is droog en dat zuivert om goud te verkrijgen nanoparticles.
 
Neem als voorbeeld de voorbereiding van de bufferoplossing van 200L HEPES met een concentratie van 50mmol/L. De configuratiemethode is als volgt: eerst, weeg 2.38kg HEPES en los het in 180L gedeioniseerd water, en toen gebruiks ultrasone golf en trilling op tot het volledig wordt opgelost; dan gebruiksph is de meter om de pH waarde van de oplossing te meten op dit ogenblik ongeveer 5,4, dan toevoegt 0.1mol/l-langzaam de oplossing van het natriumhydroxyde en onophoudelijk beweegt tot pH aan 7,4 wordt aangepast; tot slot blijf gedeioniseerd water aan 200 L. toevoegen.
 
Voorbereiding van HEPES
Methode 1:
Direct voegt gebruik 1,2 dichloroethane als oplosmiddel, hydroxyethyl piperazine (5.00g, 0.02mol), K2CO3 van het kaliumcarbonaat (6.00g, 0.04mol), 50ml1,2-dichloroethane in een 100ml drie fles toe die met mechanische agitatie en thermometer wordt uitgerust, het in oliebad voor 90 ℃ (1,2-dichloroethane kookpunt 85 ℃), verwarmen en het voor 20h bewegen. Houd de reactie, filter tegen en was het gefiltreerde zout met de ethylacetaat (EA) van 200ml. Het filtraat was droog om het vaste lichaam van 2.6g te verkrijgen HEPES.
 
Methode 2:
Voeg 11.0g (84.5mmol) van vochtvrij natriumsulfiet, 27.0ml (343.6mmol) van dichloroethane, 120ml van water, 110ml van ethylalcohol, 50mg van koperpoeder in een drie havenfles die met een magnetische opruier wordt uitgerust toe en een terugvloeiings condenserende buis. Beweeg en verwarm in een oliebad tot de terugvloeiing voorkomt. Na het terugvloeien voor 22h, was de reactievloeistof verdampt om water onder verminderde druk te verwijderen tot alle witte vaste lichamen uit werden gescheiden. Het vaste lichaam is hoofdzakelijk samengesteld uit product, unreacted grondstof en geproduceerd zout. Voeg het vaste lichaam en 500ml-ethylalcohol in de fles, de hitte en de terugvloeiing van 1L voor 40min toe. Nadat het filtraat wordt gekoeld, plaats het bij 0 ℃ voor één nacht. De opbrengst van vlokkristal is 11,40 g en de opbrengst is 81,0%.
 
Voeg natrium toe chloroethanesulfonate (15.10g, 0.08mol), hydroxyethyl piperazine (9.88g, 0.075mol), 60ml-water en het oliebad aan de vier flessen die met magnetische opruier, terugvloeiingscondensator en thermometer worden uitgerust, beweegt de reactie bij 105 ℃. Aangezien de reactie te werk gaat, zal pH van de reactieoplossing verminderen. Laat vallen 5mol/LNaOH-wateroplossing, controleer pH bij ongeveer 9, voeg 15ml in totaal toe, en zet de reactie voor 5h voort.
 
Aan het eind van de reactie, verdun de reactieoplossing aan 500ml met water, en leid ontzilting en reiniging op de kolom van de ionenuitwisselingshars (ongeveer 500g). Nadat de reactieoplossing volledig op de kolom wordt geladen, was het met gedistilleerd water aan de pH waarde van de aftakkingsoplossing is 6, en dan wassen het met 1mol/L-ammoniakwater, en verzamelen de aftakkingsoplossing met productpunt dat door TLC (pH de waarde is ongeveer 5-9) wordt ontdekt. De stoom en het concentraat aan 150ml, voegen actieve koolstof voor verkleuring, oliebad voor 110 ℃, hitte toe en bewegen voor 0.5h, filter, spinnen droog het filtraat, toevoegen 50ml-ethylalcohol, hitte en de terugvloeiing voor 0.5h, hittefilter, het witte verkregen vaste lichaam is 8.63g na het drogen. Het filtraat werd gedropen met ijzig azijnzuur, dat aan pH 5 wordt aangepast, die 's nachts bij gefiltreerde 0 ℃, en het resulterende vaste lichaam droog aan 2.80g wordt gekoeld. De stevige inhoud van HEPES was 11.43g, en de opbrengst was 64,5%.
 
De voorbereidingsmethode van de bufferoplossing van 10mmol/L HEPES is als volgt: weeg nauwkeurig 2.383g HEPES en voeg vers drievoudig gedistilleerd water aan constant volume toe aan 1L. De filter en steriliseert, en opslag bij 4 ℃ na het repacking. Als het werd toegevoegd aan het middel is van de celcultuur aangezien de buffer, het wordt geadviseerd dat het cultuurmiddel licht weg wordt gehouden.
 
Hubei Nieuwe Desheng is een biochemische grondstoffenfabrikant met 14 jaar van de ervaring van R&D en van de productie. Het kan diverse specificaties van biologische buffers (HEPES, Tris, bicine, kappen, kranen, enz.), chemiluminescente reagentia, de additieven van de bloedinzameling, kleurvormende substraten, enzympreparaten, antigenen en antilichamen, enz. verstrekken. Gelieve te vragen details!

Contactgegevens
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Sales Manager

Tel.: +8615071057538

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)