Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Thuis

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
Aangezien een verdeler van het ziekenhuisagent, uw de Buisadditieven van de Bloedinzameling zeer kostuum voor mijn behoeften is, denk ik wij hebben goede zaken met elkaar vestigen, danken u!

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
De bouw van het Deshengbureau workshop Laboratoria EDTAk2/k3 workshop kwaliteitscertificaat
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : DESHENG
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Bedrijfinleiding

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Wordt Biochemisch de Technologieco. van Wuhandesheng, Ltd opgericht in 2005, gelegen in Wuhan, China, die zich in R&D, productie en verkoop van de buisadditieven van de bloedinzameling en homologie chemische reagentia specialiseren.

 

Wij zijn hoofdzakelijk bezig geweest met de voorbehandelingsreagentia van het bloedspecimen met inbegrip van antistollingsmiddelreeks: lithiumheparine, natriumheparine, EDTA K2/K3, het stollingsmiddelenreeks van het bloedspecimen: poeder en vloeistof van bloedstolselversneller enz. de voorbehandelingsreeks van het bloedspecimen: het serum gel (polymeergel) scheiden, het de reagentiaenz. Deel die van buissiliconization van onze producten gaan SGS test over en verkopen goed in zowel binnenlandse als internationale markten.

 

 

In 2014, is de productregel uitgebreid aan meer IVD grondstoffen zoals het kleurvormende substraat, de goede s-buffer, het antigeen en het antilichaam, en verbeterde chemiluminescent toegepast voor diagnostiseert uitrustingen. Gesteund door sterke R&D-capaciteit, zijn al deze chemische producten uitgerust met hoge zuiverheid en goede kristalgewoonte, die goed in kliniektest goed werkend en laat nauwkeurigheid van bloedonderzoeken toe;

 

Ons bedrijf behandelt een gebied van 1.500 vierkante meters; met inbegrip van workshops, laboratoria, bureaus enz. Met onze overvloedige ervaring en bedrijvige en hardworking personeelsleden, zijn wij goedgekeurd door ISO 9001 en gekund aan de eisen van verschillende cliënten voldoen. Meer details zullen in de onderstaande beelden en de certificaten worden gedemonstreerd. Als u om het even welke twijfel hebt, gelieve te aarzelen niet om met me te contacteren.

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Ons hoofdproduct omvat de buisadditieven van de bloedinzameling met inbegrip van het Gel van de Serumscheiding, bloedstollingsmiddel, anticogulants zoals EDTA K2/K3 en lithiumheparine en natriumheparine. Ondertussen, houdend constant vooruit bewegend, hebben wij aan één of andere IVD grondstoffen uitgebreid die de reagens van Nieuwe Trinder omvat, diagnostiseren de Goede die s-buffer en de chemiluminiscence grondstoffen, antigeen en het antilichaam worden het toegepast voor uitrustingen.

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Boven het omvatten diagnostiseren de workshop van onze de buisadditieven van de bloedinzameling en andere materialen voor IVD uitrustingen.

 

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Ons gel van de serumscheiding krijgt Nationaal octrooicertificaat als eerste leverancier in China. Het deel van ons product gaat de SGS autorisatie over.

 

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Onze partners in Chinese Markt:

 

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

Onze contactdetails zijn zoals hieronder:

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

 

 

Contactgegevens
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Ankiwang

Tel.: 8615071057538

Fax: 86-0711-3704589

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)