Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Over ons
Thuis /

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Profiel van het bedrijf

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Hoofdmarkt:
Wereldwijd
Bedrijfsvorm:
Fabrikant , Exporteur , Verkoper
Merken:
DESHENG
Aantal werknemers:
>100
Jaarlijkse verkoop:
5000000-10000000
Oprichtingsjaar:
2005
Exportp.c.:
70% - 80%
CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Profiel van het bedrijf
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Inleiding
Dienstverlening
History
Team

Bedrijfinleiding

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Wordt Biochemisch de Technologieco. van Wuhandesheng, Ltd opgericht in 2005, gelegen in Wuhan, China, die zich in R&D, productie en verkoop van de buisadditieven van de bloedinzameling en homologie chemische reagentia specialiseren.

 

Wij zijn hoofdzakelijk bezig geweest met de voorbehandelingsreagentia van het bloedspecimen met inbegrip van antistollingsmiddelreeks: lithiumheparine, natriumheparine, EDTA K2/K3, het stollingsmiddelenreeks van het bloedspecimen: poeder en vloeistof van bloedstolselversneller enz. de voorbehandelingsreeks van het bloedspecimen: het serum gel (polymeergel) scheiden, het de reagentiaenz. Deel die van buissiliconization van onze producten gaan SGS test over en verkopen goed in zowel binnenlandse als internationale markten.

 

 

In 2014, is de productregel uitgebreid aan meer IVD grondstoffen zoals het kleurvormende substraat, de goede s-buffer, het antigeen en het antilichaam, en verbeterde chemiluminescent toegepast voor diagnostiseert uitrustingen. Gesteund door sterke R&D-capaciteit, zijn al deze chemische producten uitgerust met hoge zuiverheid en goede kristalgewoonte, die goed in kliniektest goed werkend en laat nauwkeurigheid van bloedonderzoeken toe;

 

Ons bedrijf behandelt een gebied van 1.500 vierkante meters; met inbegrip van workshops, laboratoria, bureaus enz. Met onze overvloedige ervaring en bedrijvige en hardworking personeelsleden, zijn wij goedgekeurd door ISO 9001 en gekund aan de eisen van verschillende cliënten voldoen. Meer details zullen in de onderstaande beelden en de certificaten worden gedemonstreerd. Als u om het even welke twijfel hebt, gelieve te aarzelen niet om met me te contacteren.

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Ons hoofdproduct omvat de buisadditieven van de bloedinzameling met inbegrip van het Gel van de Serumscheiding, bloedstollingsmiddel, anticogulants zoals EDTA K2/K3 en lithiumheparine en natriumheparine. Ondertussen, houdend constant vooruit bewegend, hebben wij aan één of andere IVD grondstoffen uitgebreid die de reagens van Nieuwe Trinder omvat, diagnostiseren de Goede die s-buffer en de chemiluminiscence grondstoffen, antigeen en het antilichaam worden het toegepast voor uitrustingen.

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Boven het omvatten diagnostiseren de workshop van onze de buisadditieven van de bloedinzameling en andere materialen voor IVD uitrustingen.

 

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Ons gel van de serumscheiding krijgt Nationaal octrooicertificaat als eerste leverancier in China. Het deel van ons product gaat de SGS autorisatie over.

 

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Onze partners in Chinese Markt:

 

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

Onze contactdetails zijn zoals hieronder:

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

 

 

Vrije Pre-Sales/Vrije Steekproefaanpassing die raadplegen

 

Biochemisch de Technologieco. van Wuhandesheng, Ltd aanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.
De vrije Steekproefaanpassing & Testen zijn beschikbaar.
Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdeler en gebruikers aan.
 
Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 
Opererend onder het systeem van ISO 9001, hebben wij ons beste geprobeerd om het doel te bereiken - 100% gekwalificeerd product.
 
CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0
 
1-7 dagen Snelle Levering
Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan. Voor grote machine en speciaal vereiste, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.
 
24 de Dienst van urennaverkoop

Vrije Technische ondersteuning (het omvatten): vrije bij-haven opleiding betreffende de chemische reagensvoorbereiding, de toepassing en het fysieke testlaboratoriumvoorschot en ect.

 

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.
Toebehoren: de noodzakelijke toebehoren worden verstrekt samen met producten aan klanten.
Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.
Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.
 
De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze industriële laser te aarzelen het materiaal, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: info@whdschem.com, en verheugt zich op het werken met u.
 
 

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: de informatie @whdschem.com & adaliang@whdschem.com, en verheugt zich op het werken met u.

 

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

  Wuhan Desheng Chemical Technology Company werd gevestigd in April 2005, als verdeler van het gel van de serumscheiding en HUISDIERENbuis.

  In Noverber van 2005, begonnen wij om het EDTA K2 /K3 te onderzoeken, en de massa produceerde begin dit jaar.

  In Juli 2006, begonnen wij om het gel van de serumscheiding te onderzoeken. Dat werd genoemd het eerste generatiegel in Desheng. Dan werkten wij het niettemin samenwerkten met binnenlandse beroemde unverisity bij.

  In 2007, begonnen wij die het heparinezout te onderzoeken en kwamen definitief uit aan massa begin dit jaar wordt geproduceerd.

  In 2012, kwam het tweede generatiegel uit met succes en kreeg het nationale innovatieoctrooi bij 25 Oct.

  In 2014, werd het nieuwe derde generatiegel geproduceerd en kreeg de partner erkend. De eerste overzee verdeler in Turkije ondertekende samenwerkt contract. De zaken breidden zich tBrazil, India, Rusland, Jordanië, Vietnam aan wereldmarkt uit.

  In 2015, hebben wij het de uitvoervolume van meer dan twee ton bereikt.

  In 2018, wordt Wuhan Desheng opnieuw gevestigd bij c8-2, Optische Vallei Verenigde Technologiestad, Gedian-Ontwikkelingsstreek, Ezhou, Stad. Hubei, China. Een nieuwe installatie behandelt een gebied van 3000 vierkante meters.

  Wat meer, heeft Wuhan Desheng is als Co. van de de materialentechnologie van Hubei Nieuw Desheng, Ltd anders genoemd.