Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
nieuws
Thuis / nieuws /

Bedrijfsnieuws Over Gebruik van tris (hydroxymethyl) aminomethane tris als capillair-actieve stof

Gebruik van tris (hydroxymethyl) aminomethane tris als capillair-actieve stof

2021-07-18
Gebruik van tris (hydroxymethyl) aminomethane tris als capillair-actieve stof

Tris ((hydroxymethyl) aminomethane is een synthetische biologische buffer voor huidverzorging en cosmetica.Ook bekend als trisHet wordt vaak gebruikt als onderdeel van bufferoplossingen in de biochemie en moleculaire biologie.de rol van tris ((hydroxymethyl) aminomethane is het verbeteren van de stabiliteit en de werkzaamheid door de pH of de zuurgraad van het product aan te passen.


Tris wordt ook gebruikt bij de synthese van oppervlakteactieve stoffen en medicijnen, evenals minerale olie- en paraffineemulsies, leerverband en speciale textielproducten als poetsreinigers en emulgatoren.Voordelen: Tris kan de stabiliteit en werkzaamheid verbeteren door de pH of de zuurgraad van het product aan te passen.


Wat is het effect vantris ((hydroxymethyl) aminomethaanDe FDA meldde het gebruik van butyltriamine in 488 wegwerpproducten en 70 wegwerpproducten.Het wordt gebruikt in wegwerpnagellakken en lotions tot 3Andere producten omvatten oogmake-up tot 2%, geuren tot 0,2% en formules tot 3,1%.Tris ((hydroxymethyl) aminomethane kan worden gebruikt om de pH van het product te bepalen en te handhaven. pH staat voor "potentiële waterstof" en verwijst naar het niveau van zuurgraad of alkaliteit in een bepaalde oplossing. De pH-waarde varieert van 0 tot 14. Een pH van 7 is neutraal. Een pH van minder dan 7 is zuur.Een pH hoger dan 7 is alkalischHet effectieve bufferbereik van tris ((hydroxymethyl) aminomethane is 7 tot 9.


De normale pH van de huid is zwak zuur, meestal tussen de 4,7 en 5.75De talgklieren onderhouden de zweetklieren en de normale huidflora.die de huid effectief kunnen beschermen tegen omgevingsfactoren (zoals bacteriën, verontreinigende stoffen en waterverlies), die voortijdige veroudering en irritatie kunnen veroorzaken.


De pH-waarde van cosmetica en huidverzorgingsproducten is belangrijk om de normale pH-waarde van de huid zoveel mogelijk te behouden.Producten die te alkalisch zijn, zijn schadelijk omdat ze belangrijke natuurlijke vetten of vetten in de huid afbrekenDe scheurde zuurlaag van de huid zal het product ook niet in de huid laten absorberen. Daarom kunnen pH-regulatoren (zoals tris (hydroxymethyl) aminomethane) in cosmetische formuleringen worden gebruikt.


Desheng Biochemical Technology Co., Ltd. is gespecialiseerd in de productie en het onderzoek van tris en carbomer.die voornamelijk worden gebruikt in de dagelijkse chemische industrieHet bedrijf heeft een R & D-team met 2 doctoraatsstudenten en 8 masterstudenten.het verlenen van Tris- en Carbomer-O&O-diensten voor aanverwante industrieën.