Bij chemiluminescentie-immuunonderzoek moeten we het antilichaam eiwit met acridine-ester markeren voordat we de teststof kunnen detecteren na de immuunreactie.dus hoe het antilichaam wordt gelabeld is erg belangrijk.
Acridinezouten en aanverwante verbindingen zijn algemeen bewezen zeer nuttige chemiluminescentiemarkeringen te zijn.de specificiteit van de etikettering en de detectiegevoeligheid van radio-isotopen overtreffenWe vergelijken nu de zesacridine-estersvan Desheng, zodat je het verschil tussen hen duidelijk kunt maken, zodat je kunt vinden wat je nodig hebt.
Verpakkingsfoto van Desheng acridieneester
1、 Naam en nummer van acridineester
Acridine 0: ae-nhs (traditionele acridineester)
Acridine 1: dmae-nhs
Acridine 2: mijn DMAE NHS
Acridine 3: nsp-dmae-nhs
Acridine 4: nsp-sa-nhs
Acridine 5: nsp-sa
Acridine 6: nsp-sa-adh
2、 Structurele verschillen van acridine-esters
Er zijn zes soorten acridineesters, waaronder No.1-3 acridineesters; No.4-6 acridinesulfonamiden; No.1-4 NHS-actieve esters; No.5 is acridinecarboxylzuur met een carboxylgroep; nr. 6 is acridinehydrazide met een vrije aminogroep.
3、 Hydrolyseweerstand en stabiliteit
De traditionele acridineester nr. 0 (ae-nhs) en nr. 1-3 zijn op hun structuur gewijzigd om de sterische hindernis te verhogen en de hydrolyseweerstand te verbeteren.en het is gemakkelijk te hydrolyseren wanneer de pH-waarde hoger is dan 6.3Bij kamertemperatuur is het stabiel in Pb bufferoplossing met pH 7.0Na 16 dagen daalt de luminescerende activiteit slechts met 3,6%.
De reden is dat de bindorde van de C-N-binding verschilt van die van de C-O-binding, en de C-N-binding groter is dan die van de C-O-binding.4-6) waren meer bestand tegen hydrolyse dan acridinesters (nr.De fotoquantumopbrengst van eiwitconjugaten is niet afgenomen wanneer deze gedurende 4 weken bij kamertemperatuur werden bewaard.De gevriesdroogde producten kunnen langer dan een jaar bij - 20 °C worden bewaard
4、 Hydrofiliciteit
Op basis van nr.
5、 Verschillen in de markeringsmethoden
Omdat het essentie van het antilichaam eiwitten zijn, die een aminogroep bevatten, kan het rechtstreeks reageren met No.1-4 (NHS-actieve ester) en koppeling uitvoeren.
Nummer 5 is acridinecarboxylzuur, waaraan het condensatiemiddel EDCI moet worden toegevoegd om te reageren met amino-eiwitten.
De terminale van acridinehydrazide is geschikt voor directe koppeling van polysaccharide, nucleïnezuur of eiwit dat een aldehyde groep bevat.
6、 Vergelijking van de luminescerende eigenschappen
Vanwege acridine nr. 1- nr. 6 zijn hun luminescerende matrix en mechanisme consistent en moeten hun luminescerende eigenschappen weinig verschillen hebben.