Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
nieuws
Thuis / nieuws /

Bedrijfsnieuws Over Verandert de pH van TRIS-HCL buffer 1185-53-1 met de temperatuur?

Verandert de pH van TRIS-HCL buffer 1185-53-1 met de temperatuur?

2020-09-24
Verandert de pH van TRIS-HCL buffer 1185-53-1 met de temperatuur?

De TRIS-HCL-buffer is stabiel en kan op grote schaal worden gebruikt bij de bereiding van buffers in biochemie- en moleculaire biologie-experimenten.Het is goed verenigbaar met fysiologische lichaamsvloeistoffen en vormt geen neerslag met calcium- en magnesium ionenHet is de bedoeling dat de Commissie in het kader van haar werkzaamheden in het kader van het programma voor onderzoek en technologische ontwikkeling de volgende maatregelen zal nemen:de ionensterkte van TRIS-HCL-buffer met dezelfde pH en concentratie lager is dan die van fosfaatbufferDit is vooral belangrijk voor de bepaling van enzymen. Vanwege de hoge ionensterkte worden sommige enzymen gemakkelijk geïnactiveerd. Daarom wordt soms TRIS-HCL gebruikt in plaats van fosfaatbuffer.Het effect is beter..

 

De pH van TRIS-HCL buffer wordt echter sterk beïnvloed door de temperatuur.Het probleem van het veroorzaken van veranderingen in de enzymactiviteit heeft niet voldoende aandacht van het klinisch laboratorium gekregen.Om deze reden hebben wij de temperatuurcoëfficiënt van TRIS-HCL-buffer gemeten en de praktische waarde ervan besproken.Het in het volgende experiment gebruikte Tris-reagens is ontwikkeld en geproduceerd door Tecsun Technology..

laatste bedrijfsnieuws over Verandert de pH van TRIS-HCL buffer 1185-53-1 met de temperatuur?  0

Desheng TRIS bufferverpakking

Experimenteel proces:TRIS-HCL-bufferin een waterbad van 37°C gedurende 30 minuten. gedistilleerd water, de kalibratieoplossing blijft op kamertemperatuur. Plaats de temperatuurknop op 37°C,en haal de buffer uit na het evenwicht van de temperatuurStel met gedistilleerd water op kamertemperatuur op nul, kalibreer met gemengd fosfaat op kamertemperatuur (pH 6,84 bij 37°C) en bepaal onmiddellijk de pH van de TRIS-HCL-buffer.De buffer wordt op kamertemperatuur geplaatst totdat de temperatuur daalt tot 23°C. met gedistilleerd water op kamertemperatuur op nul stellen. Kalibreren van gemengd fosfaat bij kamertemperatuur (pH 6,86 bij 23°C) en vervolgens onmiddellijk de overeenkomstige pH bepalen.De oplossing werd op kamertemperatuur bewaardWacht tot de temperatuur is gedaald tot kamertemperatuur, stel de temperatuurknop opnieuw in, kalibreer en bepaal de pH bij kamertemperatuur.

 

Experimentele resultaten: volgens bovenstaande methode is de pH bij 37°C gemiddeld 0,18 lager dan de pH bij 23°C. De pH is gemiddeld 0,32 lager dan de pH bij 1°C.Temperatuurveranderingen hebben een grote invloed op de pH van de bufferTris-HCl-buffer dat bij kamertemperatuur is bereid, kan niet worden gebruikt bij 0°C−4°C.

 

De pH-waarde van de TRIS-HCL-buffer wordt dus sterk beïnvloed door temperatuursveranderingen.23°C) hebben niets te maken met de meetmethodeWe speculeren dat om de pH-waarde van een oplossing bij een bepaalde temperatuur te bepalen.Het is noodzakelijk niet alleen de temperatuurcompensatiewaarde van de pH-meter aan te passen, maar ook alle verschillende oplossingen en gedistilleerd water aan de meettemperatuur..