Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Thuis ProductenTrinderreagens

Richtlijnen van Kleurvormend de Hoge Zuiverheidspoeder cas82692-96-4 van Substratendrukten

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
Aangezien een verdeler van het ziekenhuisagent, uw de Buisadditieven van de Bloedinzameling zeer kostuum voor mijn behoeften is, denk ik wij hebben goede zaken met elkaar vestigen, danken u!

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Richtlijnen van Kleurvormend de Hoge Zuiverheidspoeder cas82692-96-4 van Substratendrukten

Guidelines of Chromogenic Substrates ADOS High Purity Powder CAS82692-96-4
Guidelines of Chromogenic Substrates ADOS High Purity Powder CAS82692-96-4 Guidelines of Chromogenic Substrates ADOS High Purity Powder CAS82692-96-4

Grote Afbeelding :  Richtlijnen van Kleurvormend de Hoge Zuiverheidspoeder cas82692-96-4 van Substratendrukten

Productdetails:
Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA
Merknaam: DESHENG
Certificering: ISO9001:2008
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1G
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 100mg, 1g, 10g
Levertijd: 1~3 DAGEN NA HET ONTVANGEN VAN BETALING
Betalingscondities: T/T bevestigingsbrief paypal
Levering vermogen: 5t / maand
Gedetailleerde productomschrijving
Kleur: Wit kristalpoeder Zuiverheid: ≥99%
CAS NR.: 82692-96-4 Pakket: 0~10g
Hoog licht:

dioxetane chemiluminescentie

,

methoxyaniline 3

Naam ADOS/N-ethyl-n (2-hydroxy-3-sulfopropyl) - het zoute dihydraat van het 3-methoxyanilinenatrium
CAS NR. 82692-96-4
Moleculaire Formule C12H18NNaO5S.2 (H2O)
Molecuulgewicht 347.36
Verschijning Lichtgeel Poeder
Zuiverheid 99% min
Wateroplosbaarheid Oplosbaar

De kleurvormende substraatdrukten is een soort grondstof dat in de biochemische uitrusting voor kleurenontwikkeling wordt gebruikt, CAS Nr 82692-96-4, dat met 4-AAP in aanwezigheid van peroxidase kan reageren die door waterstofperoxyde wordt gekatalyseerd een kleurvormende reactie te veroorzaken. De kleurvormende reactie is gevoelig en de opsporing is snel. De richtlijnen voor het gebruik van DRUKTENreagentia die door ons bedrijf worden vervaardigd worden verstrekt hier voor slechts verwijzing.
Verschijning en verpakking van DRUKTENreagens
Het verpakkende vakje is schuimincubator, die blauwe ijs of ijszak, met productinstructies en testrapporten bevatten. Als onvolledig, te roepen gelieve klantenservice voor elektronische versie. De reagens wordt verpakt in donkere bruine flessen en wit kristallijn poeder. Als de kleur verdiept, kan het bacteriën gekweekt hebben of gedeeltelijk geoxydeerd hebben en kan niet worden gebruikt.
Richtlijnen van Kleurvormend de Hoge Zuiverheidspoeder cas82692-96-4 van Substratendrukten 0
De fles van de DRUKTENreagens
Na ontvangstbewijs, het ingebouwde ijspak heeft het het product gesmolten om, veroorzaakt te verslechteren?
Het product is stabiel bij kamertemperatuur, en het lage temperatuurvervoer moet extreme temperatuurvoorwaarden verhinderen die tijdens vervoer kunnen voorkomen. Zo wanneer u het product ontvangt, als het ijspak is gesmolten, zal het zijn kwaliteit niet, gelieve beïnvloeden worden verzekerd om het te gebruiken. Als de opslag op lange termijn om tegen lichte, gebruiksklare oplossing wordt geadviseerd worden bevroren en worden beschermd geadviseerd worden voorbereidingen getroffen om oxydatieve verkleuring in contact met lucht te vermijden.
Oplossingsconfiguratie
De kleurvormende substraatdrukten is een hoogst in water oplosbaar derivaat van de natriumaniline dat van het traditionele kleurvormende fenol en de aniline wordt gewijzigd. Het reagenspoeder kan aan de buismuur of flessenmuur worden vastgemaakt, toestaand centrifugeren met lage snelheid met een centrifuge om productverlies te verminderen; het product heeft goede oplosbaarheid en kan direct met gedeioniseerd water worden opgelost; het dubbel-gedistilleerde water of het ultrapurewater kan voor hogere experimentele vereisten worden gebruikt; wanneer vereisen de speciale omstandigheden DMSO aangezien een oplosmiddel, zijn oplosbaarheid in DMSO eerst zou moeten worden geraadpleegd, en een overeenkomstige DMSO-groep van de concentratiecontrole opstelling moeten zou zijn; In speciale gevallen, water - het bad of de ultrasone trilling kan worden gebruikt om ontbinding bij te staan; wanneer de concentratie te snel tijdens het verdunningsproces en de substantieprecipitaten verandert, kan de ultrasone methode worden gebruikt om het opnieuw samen te stellen.
Of het product steriel is
Dit product is gepoederde reagens, die cryopreserved is om de mogelijkheid van bacteriën op lange termijn in oplossingsreagentia te verminderen. Wanneer het voorbereiden van oplossing, is het slechts noodzakelijk om het werkende milieu en materiaal en instrumenten het steriel te houden. Als de sterilisatie werkelijk noodzakelijk is, wordt het geadviseerd om bacteriële filters te gebruiken, en steriliseert niet bij op hoge temperatuur en hoge druk.
Wanneer de DRUKTEN als kleurvormend substraat om aan de waterstofperoxyde wordt gebruikt deel te nemen koppelend kleurvormende reactie, wordt de peroxidase vereist. Daarom wordt pH van het reactiesysteem strikt vereist. Men stelt voor dat de biologische buffer die door Desheng Technology wordt veroorzaakt wordt gebruikt om de reactie en milieuph aan te passen om de activiteit van het enzym te verzekeren en de opsporingsgevoeligheid te verbeteren.

Richtlijnen van Kleurvormend de Hoge Zuiverheidspoeder cas82692-96-4 van Substratendrukten 1

Richtlijnen van Kleurvormend de Hoge Zuiverheidspoeder cas82692-96-4 van Substratendrukten 2

Contactgegevens
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Ankiwang

Tel.: 8615071057538

Fax: 86-0711-3704589

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)