Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

Voordelen van MAOS met Ander Kleurvormend Reagentia Wit poeder dat worden vergeleken

Productgegevens

Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA

Merknaam: DESHENG

Certificering: ISO9001:2008

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 100mg

Prijs: NEGOTIABLE

Verpakking Details: Verzegelde aluminiumfilm of plastic fles

Levertijd: 1~3 DAGEN NA HET ONTVANGEN VAN BETALING

Betalingscondities: T/T bevestigingsbrief paypal

Levering vermogen: 5T/Month

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoog licht:

dioxetane chemiluminescentie

,

methoxyaniline 3

Kleur:
Wit kristalpoeder
Zuiverheid:
≥99%
CAS NR.:
82692-97-5
Molecuulgewicht:
327.37
Moleculaire formule:
C13H20NNaO4S.H2O
Naam:
maos
Kleur:
Wit kristalpoeder
Zuiverheid:
≥99%
CAS NR.:
82692-97-5
Molecuulgewicht:
327.37
Moleculaire formule:
C13H20NNaO4S.H2O
Naam:
maos
Beschrijving
Voordelen van MAOS met Ander Kleurvormend Reagentia Wit poeder dat worden vergeleken

Het kleurvormende substraat MAOS is volledig genoemd geworden n-ethyl-N (2-hydroxy-3-sulfopropyl) - heeft het 3,5-dimethylaniline natrium zoute monohydraat, CAS Geen 82692-97-5.Like de reagentia van andere nieuwe Trinder, het hoogwateroplosbaarheid en veel hogere gevoeligheid dan traditionele die kleurenreagentia algemeen in sommige laboratoria worden gebruikt, zodat wordt het wijd gebruikt in klinische opsporing en biochemische uitrustingen.

Naam MAOS
Synoniemen N-ethyl-n (2-hydroxy-3-sulfopropyl) - 3,5-dimethylaniline natrium zout monohydraat
CAS NR. 82692-97-5
Moleculaire Formule C13H20NNaO4S.H2O
Molecuulgewicht 327.37
Verschijning Wit Poeder
Zuiverheid 99% min

Voordelen van MAOS met Ander Kleurvormend Reagentia Wit poeder dat worden vergeleken 0
Het kleurvormende substraat van MAOS
Ten eerste, is het grootste kenmerk van MAOS dat de maximumabsorptiegolflengte van zijn geoxydeerd product ver meer dan dat van gemeenschappelijke kleurenreagentia is. Zelfs in de reagens van nieuwe Trinder, is de ultraviolette absorptiegolflengte van zijn product 630 NM, wat vrij hoog is. De maximumabsorptiegolflengte van producten van vele kleurvormende reagentia is in het zichtbare gebied. Als het wordt gebruikt om menselijk bloed of andere lichaamsvloeistoffen te ontdekken, wegens de ingewikkeldheid van de componenten in de te testen steekproef, bevat de steekproef zelf een kleine hoeveelheid componenten de waarvan absorptiegolflengte in het zichtbare gebied of gelijkaardig aan de absorptiegolflengte van de kleurvormende producten is, die de opsporingsresultaten hoger zullen maken. Als, als MAOS, de maximumabsorptiegolflengte van het product in het ultraviolette gebied is en vrij hoog is, zal de interferentie zeer verminderd worden. Daarom wordt MAOS als kleurvormend substraat voor sommige biochemische opsporingspunten geadviseerd die hoogst nauwkeurige waarden vereisen.
Ten tweede, heeft de kleurenreactie van het kleurvormende substraat van MAOS een brede waaier van aanpassingsvermogen aan pH van het reactiesysteem, dat zeer zijn aanpassingsvermogen verbetert. Sommige kleurvormende reagentia reageren vaak in de zuurrijke omstandigheden, maar de participatie van enzymen gewoonlijk vereist in biochemische opsporing wordt. Wij weten dat de katalytische actie van enzymen voor pH van het reactiemilieu vrij gevoelig is, en kunnen niet met de kleurvormende reagentia aanpassen of zelfs hen buiten werking stellen, die zeer in gebruik zullen beperkt worden, terwijl MAOS-de reagentia dit probleem niet hebben.
Bovendien is de maalabsorbering van MAOS-kleurenreactie vrij hoog, zodat is zijn gevoeligheid ook vrij hoog. Men zou moeten opmerken dat MAOS langzaam zal verdwijnen wanneer de opsporingstijd te lang is, zodat MAOS-moet de opsporing op tijd worden voltooid en kan niet worden onderbroken. Bovendien is MAOS ook vrij veilig, in tegenstelling tot biphenyl reagentia zoals SCHAR, hoewel de prijs vrij laag is, het heeft bepaald kankerverwekkendheid of mutageen karakter.
De Deshengtechnologie is etc. geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van diverse kleurvormende substraten, vooral TOOS, MAOS, ADPS, die een goede reputatie in binnen- en buitenland hebben, geweest en een goede behulpzame verhouding met vele biochemische uitrustingsfabrikanten gehad, gezamenlijk bijdragend tot het binnenlandse gebied van diagnostischee reagentia!
Voordelen van MAOS met Ander Kleurvormend Reagentia Wit poeder dat worden vergeleken 1
Voordelen van MAOS met Ander Kleurvormend Reagentia Wit poeder dat worden vergeleken 2
Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur