Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

PRP-de Reagens van Geltrinder voor Gezichtshuidrijken in Hoge Concentratieplaatjes

Productgegevens

Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA

Merknaam: DESHENG

Certificering: ISO9001:2008

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 20 KG

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: Plastiek of ijzertrommel

Levertijd: 1~3 DAGEN NA HET ONTVANGEN VAN BETALING

Betalingscondities: D/P, D/A, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

Levering vermogen: 30000KG/MONTH

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoog licht:

het gel van de serumseparator

,

prp gel

Beschrijving
PRP-de Reagens van Geltrinder voor Gezichtshuidrijken in Hoge Concentratieplaatjes

De voorbereidingsmethode van PRP-gelonderbrekingen door het eenvoudige centrifugeren en de directe injectie. Het wordt voorbereid door laboratoriumbiologen en in complexe gelen verwerkt. Het is rijk aan hoge concentratieplaatjes, en zijn distributie is meer eenvormig en rimpel-verwijderend effect. Sneller en duurzamer.

Kenmerken


PRP is plaatje-rijken, hoog-concentratieplasma van zijn eigen bloed wordt gemaakt dat. PRP heeft de functie van snel het tegenhouden van het aftappen, het verlichten van pijn en het versnellen van wond het helen (u kunt over „fibronectin“ en „fibronectin“ in Baidu-Encyclopedie te weten komen), die de vorming van postoperatieve littekens kan zeer verminderen, van de jaren '90 van de laatste eeuw. Sinds het midden van het decennium, is het wijd gebruikt in diverse chirurgisch, hart en plastische chirurgie, en ook wijd gebruikt in medische schoonheid. PRP betekent plaatje-rijk plasma. Autologous de celverjonging van PRP is een gepatenteerde extractietechniek die hoog-concentratieplaatjes van ons eigen bloed zuivert en dan hen in gerimpelde huid inspuit om de zelf-herstelt van de huid te activeren capaciteit. De rimpels van de huid zijn beter, en de huid wordt vast en glanzend, en deze kunnen met slechts 1/20 tot 1/10 van de bloeddonatie worden gedaan. Het effect van PRP duurt langer en het effect is beter. De substantie in ons lichaam door PRP autologous verjonging wordt ingespoten is van ons en niet door het lichaam dat snel gemetaboliseerd. Daarom kan het de functie van de huidreparatie activeren lange tijd, en met hulponderhoud op lange termijn, zal het vinden dat u jonger bent elke dag en de huid more and more offerte krijgt.


Doeltreffendheid


Therapie van de de celverjonging van PRP autologous verwijst naar huidregeneratie gebruikend autologous bloed om huid te regenereren. Het is wijd gebruikt in Aziatische landen zoals Europa en Japan. Neem een blik bij welke PRP.
PRP-de huidrimpel moet de de plaatjes en factoren van de huidgroei concentreren die op de huid en dan inspuiten het in de huid, stimuleren de productie van een hoop van collageen, elastische vezels, gelatine, enz., handelen en de groei en de herschikking van veelvoudige weefsels van de huid bevorderen. Verbeter ruim van de huidvoorwaarde en vertraging het verouderen. Hier zijn de zes magische gevolgen van PRP.
1. Sterke rimpelverwijdering: PRP is rijk aan een verscheidenheid van de groeifactoren. Na het inspuiten in de oppervlakkige laag van dermis, kan het de productie van een hoop van collageen, elastische vezel, gelatine, enz. bevorderen, om het doel van sterke rimpel te bereiken! Kan allerlei rimpels, zoals head-up patroon, voorhoofdpatroon, het patroon van Sichuan, kraaiepootjes, fijne lijnen rond de ogen, neuslijnen, besluitlijnen, rimpels rond de mond, halslijnen verwijderen.
2. Het vullen: Wanneer PRP in de huid wordt ingespoten, zal een sterke de groeifactor weefselregeneratie, speciale gevolgen voor gedeprimeerde littekens hebben, weefselverlies, bevorderen en kan ook voor lippenvergroting worden gebruikt!
3. Optimaliseer huidtype: De actieve factor kan de totstandbrenging van huidmicrocirculatie versnellen en bevorderen, daardoor versnellend metabolisme, die huidtextuur en huidtoon verbeteren, die de originele saaie huid witter, gevoelig en glanzend maken, en het kan oogzakken en donkere cirkels verbeteren.
4. Diep anti-verouderend: PRP kan de groei en de herschikking van veelvoudige weefsels van de huid bevorderen, om de huidvoorwaarde volledig te verbeteren en te blijven het verouderen vertragen.
5. Ontzilting van pigmentatie: de totstandbrenging van gezichtsmicrocirculatie, en de versnelling van huidmetabolisme, kunnen de huid bevorderen om een groot aantal toxine te lossen, effectief pigmentatie, zonnebrand, erythema, chloasma en andere pigmentatie verbeteren.
6. Veilige anti-allergie: Het ononderbroken gebruik van PRP voor behandeling zal het originele spanningssysteem van de huid veranderen, zal de huid gezonder en energieker, maken en zal effectief allergische huid verbeteren.

Alle gevolgen


■Action 1: Het „gel“ steunt het vullen snel rimpels
PRP-het gel is kleverige gelatineachtige, het gladmaken rimpels onmiddellijk na het inspuiten in de huid. Tegelijkertijd, activeert de hoge concentratie van plaatjesrijken in PRP-gel snel een hoop van collageen. Het collageen is een natuurlijke steiger voor huidcellen en bevordert tijdens huidreparatie. De rol van het proces de huid onmiddellijk om te herstellen.
■ Actie 2: De factor van de „gel“ samenvoeging, handhaaft het lokale gel van de factorenconcentratie PRP het verlies van plaatjes na injectie verhinderen, de afscheiding van de groeifactoren in plaatjes kan verlengen, en een hoge concentratie van de groeifactoren handhaven.
■ Rol 3: versietientallen miljarden autologous factoren activerende cellen
De rol van PRP-factorengelatinevorming hangt van de versie van hoge concentratie (10 billion/ml) van 9 de groei factor-geactiveerde cellen van geconcentreerde plaatjes af, die onophoudelijk rimpels en vertragingshuid het verouderen herstellen.
Schoonheidstoepassing
1. Rimpels: voorhoofdpatroon, het woordpatroon van Sichuan, kraaiepootjes patroon, fijne lijnen rond de ogen, neus achterlijnen, wetslijnen, mondrimpels, halslijnen
2. De gezichtshuid is los, ruw, saai
3. Depressielittekens door trauma, hemorroïden, enz. worden veroorzaakt die.
4. Verbeter post-ontstekingshyperpigmentation, pigmentatie (vlek), zonnebrand, erythema, chloasma
5. Grote poriën en telangiectasia
6. Oogzakken, donkere cirkels
7. Lippen en gezichtsweefselverlies
8. Allergische huid


Schoonheidsprincipe


PRP bevat collageen connexin en collageen. Het collageen connexin is een macromolecular glycoproteïne die veelvoudige biologische activiteiten heeft. Het kan de adhesiegroei van cellen bevorderen, en de adhesie van cellen is een noodzakelijke voorwaarde voor het behoud van de lichaamsstructuur en de voltooiing van de celgroei. Het vergemakkelijkt ook de migratie en de proliferatie van epitheliaale cellen aan reparatiewonden, en kan een positieve rol ook spelen in het verbeteren van perifeer bloedvat en longfunctie. Gebaseerd op deze functies van collageen connexin die, kan het celomzet bevorderen, waarbij fundamenteel rimpels en littekens worden opgelost door celzwakheid, het verouderen, watertekort en dergelijke worden veroorzaakt. Het lost ook het probleem van vergrote poriën van de huid en het verlies van huidweefsel op.


Schoonheidsvoordeel


1. Beschikbare steriele behandelingsuitrusting.
2. Gebruik uw eigen bloed om serum te raffineren die hoge concentraties van de groeifactoren bevatten voor behandeling zonder verwerping te veroorzaken. 3.30 minuten om het raffinageproces te voltooien die van hun eigen bloed, de behandelingstijd verkorten. 4. De plasmarijken in hoge concentratie van de groeifactoren is rijk aan leucocytten, zeer verminderend de kans van besmetting. 5. Internationale certificatie: Het is wijd klinisch bewezen in Europese Ce-certificatie, ISO, SQS en andere gebieden. 6. Herstel en combineer volledig de volledige huidstructuur met slechts één behandeling opnieuw, verbeter ruim huidvoorwaarde en vertraging het verouderen

Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur