Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

Voorzorgsmaatregelen voor de opslag van het nieuwe reagens van Trinder MAOS 82692-97-5

Productgegevens

Plaats van herkomst: Hubei

Merknaam: Desheng

Certificering: ISO9001

Modelnummer: MAOS-reactief

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 10 kg

Prijs: Detailed discussion

Verpakking Details: 500g per fles

Levertijd: 5 dagen

Betalingscondities: L/C, T/T

Levering vermogen: 500kg per dag

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoogtepunt:

MAOS-reactief

,

Het reagens van de nieuwe trinder

,

82692-97-5

Kleur:
Wit poeder
Type:
Het reagens van de nieuwe trinder
CAS-nummer.:
82692-97-5
Houdbaarheid:
3 jaar
Zuiverheid:
99%
Verpakkingsspecificaties:
500g/bottle
Kleur:
Wit poeder
Type:
Het reagens van de nieuwe trinder
CAS-nummer.:
82692-97-5
Houdbaarheid:
3 jaar
Zuiverheid:
99%
Verpakkingsspecificaties:
500g/bottle
Beschrijving
Voorzorgsmaatregelen voor de opslag van het nieuwe reagens van Trinder MAOS 82692-97-5

Met de voortdurende vooruitgang van wetenschap en technologie is de toepassing vanhet nieuwe reagens van TrinderMAOS wordt steeds vaker gebruikt op het gebied van biochemische detectie.en gemakkelijk te bedienenOm echter de stabiele werking en de nauwkeurige resultaten van de reagentia te waarborgen, kunnen de voorzorgsmaatregelen tijdens het opslagproces niet worden genegeerd.

 

Gehele chemische naam N-Ethyl-N- ((2-hydroxy-3-sulfopropyl)-3,5-dimethylaniline-natriumzoutmonohydraat
Chemische afkorting MAOS-reactief
CAS-NO 82692-97-5
Moleculair gewicht 327.37225
Moleculaire formule C13H22NNaO5S
Bewaringsvoorwaarden 0-5 °C, beschermd tegen licht en vocht
Vervaardiging Hubei Xindesheng Material Technology Co., Ltd.

 

1Selectie van de opslagomgeving

 

De opslagomgeving is een belangrijke factor die van invloed is op de stabiliteit van reagentia.direct zonlicht en hoge temperaturen vermijdenTegelijkertijd moet de opslagruimte weggehouden worden van brandbronnen, warmtebronnen en vochtige omgevingen om te voorkomen dat reagentia vochtig worden, verslechteren,of het veroorzaken van veiligheidsongevallen zoals branden.

 

Voorzorgsmaatregelen voor de opslag van het nieuwe reagens van Trinder MAOS 82692-97-5 0

MAOSreagens

 

2Selectie van opslagcontainers

 

Een geschikte opslagcontainer is even cruciaal voor het behoud van de stabiliteit van reagentia. The new Trinder's reagent MAOS should be stored in glass or plastic bottles with good sealing to ensure that the reagent does not come into direct contact with external air and reduce the risk of oxidation and pollutionBovendien moeten de opslagcontainers informatie bevatten zoals de naam van het reagens, de concentratie, de productiedatum en de vervaldatum om het hanteren en gebruiken van het reagens te vergemakkelijken.

 

3Vermijd kruisbesmetting

 

Tijdens de opslag dient kruisbesmetting tussen verschillende reagentia strikt te worden vermeden.Ondertussen...Bij het gebruik van reagentia dienen de gebruikers schoon gebruiksvoorwerpen te gebruiken om direct contact met de reactieflesmond met hun handen te vermijden, teneinde de kans op besmetting te verminderen.

 

4, Let op het beheer van de vervaldatum

 

Het nieuwe reagens MAOS van Trinder heeft een bepaalde vervaldatum en de prestaties van het reagens kunnen na deze vervaldatum veranderen.De geldigheidsduur van reagentia moet regelmatig worden gecontroleerd en vervallen reagentia moeten tijdig worden vervangen.Voor onopende reagentia dient deze evenwel binnen de geldigheidsduur te worden verbruikt om de nauwkeurigheid van de testresultaten te waarborgen.

 

5, Temperatuurregeling

 

Temperatuur is een andere belangrijke factor die van invloed is op de stabiliteit van reagentia.MAOSmoet worden gecontroleerd binnen het aanbevolen bereik om schade aan het reagens te voorkomen als gevolg van hoge of lage temperaturen.de reagentia moeten worden opgeslagen in een koelruimte van 2-8 °C en de werking van de koelapparaat moet regelmatig worden gecontroleerd om de temperatuurstabiliteit te waarborgen;.

 

6, Regelmatige inspecties en registratie

 

Om de goede opslagconditie van de reagentia te waarborgen, moeten de opgeslagen reagentia regelmatig worden gecontroleerd, onder meer op het uiterlijk, de kleur, de geur enz.van de reagentia zijn normaalTegelijkertijd moeten reagensopslagregisters worden opgesteld om de opslagomgeving, de temperatuur, devervaldatum, en andere informatie over de reagentia, zodat de opslagstatus ervan te allen tijde kan worden bijgehouden.

 

Voorzorgsmaatregelen voor de opslag van het nieuwe reagens van Trinder MAOS 82692-97-5 1

Verpakking van het product

 

7, Noodmaatregelen

 

In geval van plotselinge situaties zoals lekken van reagentia of beschadiging tijdens de opslag moeten onmiddellijk noodmaatregelen worden genomen.het lekte reagens moet snel worden schoongemaakt om te voorkomen dat het zich in het omliggende milieu verspreidtTen tweede moeten andere reagentia worden gecontroleerd op besmetting en indien nodig opnieuw worden vervangen of opgeslagen.en voorkomen dat dergelijke situaties zich opnieuw voordoen.

 

Samengevat vereist het opslagproces van het nieuwe reagens MAOS van Trinder een strikte controle van meerdere aspecten zoals milieu, container, houdbaarheidsdatum, temperatuur, enz.Alleen door deze te bereiken kunnen we de stabiele prestaties en nauwkeurige resultaten van de reagentia garanderen., en een sterke steun verlenen aan wetenschappelijk onderzoek en laboratoriumwerk. Hubei Xindesheng Material Technology Co., Ltd..Als u relevante aanbestedingsbehoeften heeft, klikt u op de officiële website voor meer informatie!

 

reagens

Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur