Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

De synthese van Biologische Buffer ONTTREKT Wit Poeder cas29915-38-6 met Hoge Zuiverheid

Productgegevens

Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA

Merknaam: DESHENG

Certificering: ISO9001:2008

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 10 G

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: Plastic Fles of Aluminiumfilm

Levertijd: 1~3 DAGEN NA HET ONTVANGEN VAN BETALING

Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, D/A, D/P

Levering vermogen: 100kg/month

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoogtepunt:

acd een antistollingsmiddeloplossing

,

n cyclohexyl aminopropanesulfonic zuur 3

Cas nr:
29915-38-6
Zuiverheid:
98.0%min
Verschijning:
Wit kristalpoeder
Chemische Naam:
Kranen
Cas nr:
29915-38-6
Zuiverheid:
98.0%min
Verschijning:
Wit kristalpoeder
Chemische Naam:
Kranen
Beschrijving
De synthese van Biologische Buffer ONTTREKT Wit Poeder cas29915-38-6 met Hoge Zuiverheid
Productnaam 3 (hydroxymethyl) methylamino] [van Tris - 1-propanesulfonic zuur
Afkorting Kranen CAS Nr 29915-38-6
Molecuulgewicht 243.28 Moleculaire formule C7H17NO6S
Opslagvoorwaarden Kamertemperatuur, lichtdicht en vochtbestendig
Kranen, die volledig als n-Tris (hydroxymethyl) worden bekend methyl-3-aminopropanesulfonic zuur, is een zwitterionic buffer, die wijd op het gebied van Biochemie en moleculaire biologie wordt gebruikt. Het maakt deel uit van de Tris-reeks buffers met een pH bufferwaaier van 7.7-9.1 en is oplosbaar in water (25 g/50 ml). Als gemeenschappelijk buffersysteem in DNA-onderzoekssysteem, kunnen kranen ook als buffercomponent voor RNAsteekproeven worden gebruikt. Kranen is geschikt voor de studie van elektronenoverdracht en phosphorylation in thin-layer voorbereiding van chloroplast. Het beschermt oxyhemoglobin tegen het oxyderen aan methemoglobin tijdens het vriesdrogen, en kan ook als achtergrondelektrolyt voor eiwitmicroanalyse door capillaire streekelektroforese worden gebruikt.

De synthese van Biologische Buffer ONTTREKT Wit Poeder cas29915-38-6 met Hoge Zuiverheid 0
Momenteel, zijn er weinig rapporten over het syntheseprocédé van kranen, en de synthesemethode van kranen werd bestudeerd in detail door Chen Guie et al. Zij reageerden met trihydroxymethylaminomethane (Tris) en 1,3 propanesulfonatelactone (1,3-PS) in alcoholische oplosmiddelen gebruikend de volgende procedures:
1. Weeg gelijke maalhoeveelheid Tris en 1,3-PS, en neem passend bedrag van alcoholoplosmiddel in de flessen van 250ml drie met condensatieterugvloeiing. Onder bewegende voorwaarde, hitte omhoog en terugvloeiing;
2. Na een periode van reactie, houd de reactie tegen; bij kamertemperatuur, koel de oplossing na reactie op kamertemperatuur, vacuümzuigingsfiltratie, kranen de ruwe filtercake die met passend bedrag van absolute ethylalcohol wordt gewassen voor 2-3 keer, kranen-filtercake, zette het in een vacuüm droogoven neemt om te drogen, de terugwinning van het zuigingsfiltraat voor gebruik zuigen.
De belangrijkste reactieformules zijn als volgt:
In het bovengenoemde syntheseprocédé, hebben de reactietijd, de verschillende alcoholoplosmiddelen en het recycling van reactieoplosmiddelen bepaalde gevolgen voor de opbrengst en de zuiverheid van de experimentele resultaten van TAPS.The toonde aan dat de hoogste opbrengst werd verkregen toen de reactietijd om 6 uur werd gecontroleerd, dat 70,3% bereiken, en de opbrengst lichtjes met de verlenging van de reactietijd verminderde. Voor de onderzochte reactieoplosmiddelen van ethylalcohol, n-propano
l, isopropanol en het n-butanol, de opbrengst en de zuiverheid van kranen met n-butanol als reactieoplosmiddel waren het hoogst, 70,3% en 94,36%, respectievelijk. In het reactieproces, was het recycling van het reactieoplosmiddel bevorderlijk voor de verhoging van T.Yield en zuiverheid van APS.
Samengevat, waren kranen samengesteld gebruikend Tris en 1,3-PS aangezien de grondstoffen, reactietijd om 6 uur werden gecontroleerd, werd het n-butanol gebruikt als oplosmiddel, en werd gerecycleerd in het reactieproces, resulterend in de beste opbrengst en de zuiverheid van kranen.
De Deshengtechnologie specialiseert zich in R&D en de productie van diverse biologische buffers, met inbegrip van Tris-buffer, buffer tris-HCl, Bicine-buffer, Kappenbuffer, Zwabbers, Kranen, EPPS, enz. Onze R&D en productie van kranen, zuiverheid 99%, goede wateroplosbaarheid, stabiel proces, kunnen ervoor zorgen dat de verschijning van het product zuivere witte kristallen, welkom professioneel onderzoek is!
De synthese van Biologische Buffer ONTTREKT Wit Poeder cas29915-38-6 met Hoge Zuiverheid 1
Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur