Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

Goede Bufferoplossingen HEPES cas7365-45-9 Ethanesulfonic-Zuur Purity>99%

Productgegevens

Plaats van herkomst: China

Merknaam: De Sheng

Certificering: ISO9001

Modelnummer: HEPES

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 10 G

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: Plastic fles

Levertijd: 1-3 dagen

Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Levering vermogen: 1000kg/month

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoogtepunt:

de druivesuikeroplossing van het antistollingsmiddelcitraat

,

n cyclohexyl aminopropanesulfonic zuur 3

Naam:
HEPES
Zuiverheid:
>99%
CAS NR.:
7365-45-9
Kleur:
Wit kristalpoeder
Moleculaire formule:
C8H18N2O4S
Molecuulgewicht:
238,305
Naam:
HEPES
Zuiverheid:
>99%
CAS NR.:
7365-45-9
Kleur:
Wit kristalpoeder
Moleculaire formule:
C8H18N2O4S
Molecuulgewicht:
238,305
Beschrijving
Goede Bufferoplossingen HEPES cas7365-45-9 Ethanesulfonic-Zuur Purity>99%

Basisinformatie

Productnaam 2 [4 (2-hydroxyethyl) piperazin-1] ethanesulfonic zuur
Afkorting HEPES Molecuulgewicht 238.30
CAS Nr 7365-45-9 Moleculaire formule C8H18N2O4S
Verschijning Wit kristallijn poeder Dichtheid 1,07 g/ml bij 20 °C
Smeltpunt 234-238 °C R.i. n20/D 1,339

Moleculaire Structuur

Beschrijving

HEPES is een soort Goede s-bufferreagens, die ook 2 wordt gedraaid [4 (1-piperazinyl 2Hydroxyethyl) -] ethanesulfonic zuur. Zijn pH buffergamma is in de waaier van 6,8 tot 8,2. HEPES is moeilijk om in een ander oplosmiddel op te lossen, maar het is gemakkelijk oplosbaar in water, en er is geen precipitatiereactie tussen dezelfde multivalent metaalionen. Bovendien zullen de meeste natuurlijke factoren niet de scheiding van HEPES, zoals temperatuur, concentratie, middelgrote zoute en ionensamenstelling, enz. beïnvloeden, die aantoont dat de stabiliteit van HEPES zeer goed is.Goede Bufferoplossingen HEPES cas7365-45-9 Ethanesulfonic-Zuur Purity>99% 0

Goed bufferoplossingshepes poeder

Toepassing

4-hydroxyethyl piperazine is het ethylsulfonic zuur een biologische buffer; reactiebuffer, pre-kruisingsbuffer en kruisingsbuffer voor isolatie en analyse van RNA kerncomponenten; 3 ' - eindteller voor RNA en T4RNA-ligase; gebruikt in biochemische kenmerkende uitrusting, DNA/RNA-extractieuitrusting en PCR kenmerkende uitrusting. Het heeft geen toxisch effect op cellen. Het is een buffer van het waterstofion, die de constante pH waaier kan lange tijd controleren. Wanneer de definitieve concentratie 10-50 mmol/L is, kan de buffercapaciteit worden bereikt door 20 mmol/L HEPES in het algemene cultuurmiddel te bevatten.

Wij moeten opmerken dat de definitieve gebruikte concentratie van HEPES-buffer 10-50mmol/L is, zodat heeft het geen giftigheid aan de cellen. Over het algemeen, in normale omstandigheden, kan de HEPES-concentratie de buffercapaciteit van 20mmol/L. bereiken. Hier zijn twee manieren om HEPES-buffer te gebruiken:

De eerste methode van gebruik is dat HEPES direct aan het cultuurmiddel dat volgens de vereiste concentratie is voorbereid, en dan gefiltreerd wordt toegevoegd en gesteriliseerd. Voeg 2.38g van HEPES-bufferreagens aan elk toe duizend milliliters cultuuroplossing. Na ontbinding, pas de pH waarde aan 7,2 met 1N-natriumhydroxyde aan, en gebruik het dan normaal na filtratie en sterilisatie. Op dit ogenblik, was de concentratie van de biologische gebruikte buffer van HEPES 10 mmol/L.

De tweede methode van gebruik neemt gewoonlijk 99 ml v3o3or gebruik cultuuroplossing en voegt dan 1 ml voorraadoplossing toe. Op dit ogenblik, is de toepassingsconcentratie van de oplossing nog 10 die mmol/L. Take 23.8g van HEPES in 90ml van dubbel-gedistilleerd water wordt opgelost, past pH aan 7,5 aan tot 8,0 met 1N-natriumhydroxyde, begint om aan 100ml met water, filter te verdunnen en, 2ml-flesjes te steriliseren en uit te delen, is de opslagvoorwaarde 4 ℃ of -20 ℃. Om de voorraadoplossing van l zo voor te bereiden mol/L (100 x) HEPES.

Voordeel

De zuiverheid (> 99%) is in water oplosbaar, is het proces stabiel, en de verschijning van het product kan worden gewaarborgd om zuiver wit kristalpoeder te zijn.

De Technologieco. van Hubei werd Nieuw Desheng, Ltd opgericht in 2005, zich specialiseert in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van de buisadditieven van de bloedinzameling, de diagnostischee reagentia in vitro, de buffers, en de lichtende substraten. In termen van de buisadditieven van de bloedinzameling, heeft het zijn eigen intellectuele-eigendomsrechten en professionele van de productieonderzoek en ontwikkeling mogelijkheden gevormd. Verstrek producten en grondstoffenoplossingen voor meer dan 100 binnenlandse en buitenlandse fabrikanten.
Momenteel, omvatten de Goede die bufferoplossingen door ons bedrijf worden geleverd Tris, Bicine, CAPS, ZWABBERS, kranen, EPPS, enz., die witte kristallen, purity> 99%, absorbering is <0>

Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur