Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

1000ml van de het Poederfles van het bloedstollingsmiddel de Buisbloed die Additieven verzamelen

Productgegevens

Plaats van herkomst: CHINA

Merknaam: desheng

Certificering: ISO900114001

Modelnummer: AR

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 10L

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: plastic fles met verzegeld

Levertijd: 1-3 Werkdagen

Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, D/A

Levering vermogen: 500L

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoogtepunt:

1000ml het Poeder van het bloedstollingsmiddel

,

Van het de rangbloed van AR het Stollingsmiddelenpoeder

,

1000ml bloed die Additieven verzamelen

Verschijning:
Witte vloeistof
PAKKET:
Fles
MOQ:
10L
Merk:
Desheng
Levertijd:
1-3 dagen
BETALING:
T/T LC
Verschijning:
Witte vloeistof
PAKKET:
Fles
MOQ:
10L
Merk:
Desheng
Levertijd:
1-3 dagen
BETALING:
T/T LC
Beschrijving
1000ml van de het Poederfles van het bloedstollingsmiddel de Buisbloed die Additieven verzamelen

Bloedstollingsmiddel het Witte het Stollingsmiddel en de Flessenbuisbloed die van het Pakketbloed Additieven verzamelen

Het serum is één van de belangrijkste die specimens in klinische biochemische en immunologische tests worden getest. Momenteel, worden de methodes om serumsteekproeven in medische instellingen te verkrijgen hoofdzakelijk verkregen door centrifugeren na het verzamelen van aderlijk bloed nadat het bloed volledig gecoaguleerd is. In normale omstandigheden, vergt het meer dan 60 minuten voor een geïsoleerd bloedmonster om volledig te coaguleren, of zelfs niet te coaguleren, wat moeilijk is om aan de behoeften van snelle laboratoriumtest te voldoen. Daarom zijn het verkorten van het coagulatieprocédé en snel het scheiden van serumsteekproeven belangrijke factoren om de efficiency van laboratoriumgeneeskunde te verbeteren. De versneller was geboren van dit.

1000ml van de het Poederfles van het bloedstollingsmiddel de Buisbloed die Additieven verzamelen 0

Procoagulant principe van bloedstollingsmiddel:

Activeer een deel van de coagulatiefactoren in het plasma en de plaatjes, bevorder de vorming van thromboplastin en fibrin klonters, versnel de samentrekking van bloedstolsels, en bereik het doel van snelle serumscheiding.

In de vacuümbuizen die van de bloedinzameling stollingsmiddel bevatten, stortte fibrin gloeidraden en de stukken verschijnen soms, wat door unstandardized gebruik van de inzamelingsbuizen van het coagulatiebloed wordt veroorzaakt. Het kiezen van een stollingsmiddel met te snelle coagulatiesnelheid in zal de voorbereiding van de vacuümbuizen van de bloedinzameling fibrin veroorzaken om te snelle en breekbare rode bloedcellen te krimpen zal versplinteren en zal veroorzaken gemakkelijk milde hemolyse. Over het algemeen, heeft de precipitatie van fibrin de volgende redenen:

De de inzamelingsbuis of scheiding van het gebruiks gelatineert procoagulant bloed om de inzamelingsbuis van het coagulatiebloed te bevorderen. die het stollingsmiddel gelijk in het bloed wordt verdeeld te maken, moet het lichtjes worden omgekeerd en mengde zich 4 tot 5 keer om het centrum van de buis van de bloedinzameling en het omringende bloed te maken tegelijkertijd coaguleren. Als het bloed niet volledig gecoaguleerd en dan gecentrifugeerd is, kan het de precipitatie van fibrin veroorzaken. Het bovenste gedeelte van het serum lijkt gelatine-achtig en versplinterd, dat met het bloed wordt gemengd. Fibrin de gloeidraden worden veroorzaakt door het feit dat fibrin nog niet volledig heeft aangegaan.

Ten tweede, toen het de buisbedrijf van de bloedinzameling de de inzamelingsbuis van het stollingsmiddelenbloed voorbereidde, werd het stollingsmiddel niet genoeg bespoten of het voorbereide in water oplosbare stollingsmiddel werd niet op dezelfde dag uitgeput, en voortzette gebruik de volgende dag, resulterend in een daling van de doeltreffendheid van het stollingsmiddel. Het fibrinogeen in het bloed wordt geleidelijk aan omgezet in onoplosbare fibrin onder de actie van het stollingsmiddel. Als de stollingsmiddelendosis ontoereikend is of er niet in slaagt om de het klonteren tijd uit te breiden, kan het centrifugeren tot de precipitatie van fibrin leiden.

Specificatie:

Model Q/WHDS 0401-2013
Verschijning Witte Vloeistof
Rang AR
Belangrijkst onderdeel Polymeer, enz.
PH 6.2
Pakket Fles
Experimentele Kolonies <100>
Klinische Proeven Plasmasamentrekking volledig, serum goed uitwaseming, geen fibrin uitwaseming
MOQ 10L

Hoe te om fibrin de vacuümbuis van de bloedinzameling te verhinderen

1. Het stollingsmiddel zou kwantitatief moeten worden bespoten wanneer het voorbereiden van de de inzamelingsbuis van het stollingsmiddelen vacuümbloed en droog op de voorwaarde van minder dan 45℃; als het hoger is dan 50℃, kan de efficiency van het stollingsmiddel verminderen.

2. Het stollingsmiddel met gedistilleerd die water wordt voorbereid of met absolute ethylalcohol wordt voorbereid moet kwaliteitsbewaking gestandaardiseerd hebben, en het stollingsmiddel dat zal kwantitatief worden bespoten.

3. Het bloed van dialysepatiënten moet van het serum met een buis worden gescheiden die neutraliserende heparine bevatten om de scheiding van de serumsteekproeven te bevorderen van uitstekende kwaliteit.

Zijn de hoofdproducten van Desheng de buisadditieven van de bloedinzameling. Het heeft 15 jaar van de ervaring van R&D en van de productie. De stollingsmiddelen, de versnellers van de hoog rendementcoagulatie, de natriumheparine, de lithiumheparine, en het gel van de serumscheiding zijn onze hoofdproducten zo vele jaren. Met hoogte - de kwaliteit, de stabiele prestaties en de gewaarborgde naverkoopdienst, iedereen zijn welkom komen ruilen en samenwerken.

Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur