Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

Snelle BCT Vacuum van het Bloedstollingsmiddel Additieven voor Bloed het Klonteren het Versnellen

Productgegevens

Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA

Merknaam: DESHENG

Certificering: ISO9001:2008

Modelnummer: BCA

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 10L

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: Plastic fles

Levertijd: 1-3 dagen

Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Levering vermogen: 500L

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoogtepunt:

BCT Vacuum Additieven

,

De Additieven van Vacuum van het bloedstollingsmiddel

,

BCT Bloedstolselactivator

Verschijning:
Kleurloze Kleverig
Belangrijkste onderdelen:
Polymeren, het Klonteren Factoren, Enz.
Opslag:
Verzegelde Vochtigheid
Functie:
Bloed het Klonteren het Versnellen
Toepassing:
Bloed het Testen
Categorie:
De Buisadditieven van de bloedinzameling
de industrie:
Gezondheid & Medisch
Verschijning:
Kleurloze Kleverig
Belangrijkste onderdelen:
Polymeren, het Klonteren Factoren, Enz.
Opslag:
Verzegelde Vochtigheid
Functie:
Bloed het Klonteren het Versnellen
Toepassing:
Bloed het Testen
Categorie:
De Buisadditieven van de bloedinzameling
de industrie:
Gezondheid & Medisch
Beschrijving
Snelle BCT Vacuum van het Bloedstollingsmiddel Additieven voor Bloed het Klonteren het Versnellen

De snelle Additieven van Bloedcoagulatant BCT-Vacuum voor Bloed het Klonteren het Versnellen

Het serum is één van de belangrijkste die specimens in klinische biochemische en immunologische tests worden getest. Momenteel, worden de methodes om serumsteekproeven in medische instellingen te verkrijgen hoofdzakelijk verkregen door centrifugeren na het verzamelen van aderlijk bloed nadat het bloed volledig gecoaguleerd is. In normale omstandigheden, vergt het meer dan 60 minuten voor een geïsoleerd bloedmonster om volledig te coaguleren, of zelfs niet te coaguleren, wat moeilijk is om aan de behoeften van snelle laboratoriumtest te voldoen. Daarom zijn het verkorten van het coagulatieprocédé en snel het scheiden van serumsteekproeven belangrijke factoren om de efficiency van laboratoriumgeneeskunde te verbeteren. De versneller was geboren van dit.

Snelle BCT Vacuum van het Bloedstollingsmiddel Additieven voor Bloed het Klonteren het Versnellen 0

Procoagulant principe van bloedstollingsmiddel:

Activeer een deel van de coagulatiefactoren in het plasma en de plaatjes, bevorder de vorming van thromboplastin en fibrin klonters, versnel de samentrekking van bloedstolsels, en bereik het doel van snelle serumscheiding.

In de vacuümbuizen die van de bloedinzameling stollingsmiddel bevatten, stortte fibrin gloeidraden en de stukken verschijnen soms, wat door unstandardized gebruik van de inzamelingsbuizen van het coagulatiebloed wordt veroorzaakt. Het kiezen van een stollingsmiddel met te snelle coagulatiesnelheid in zal de voorbereiding van de vacuümbuizen van de bloedinzameling fibrin veroorzaken om te snelle en breekbare rode bloedcellen te krimpen zal versplinteren en zal veroorzaken gemakkelijk milde hemolyse. Over het algemeen, heeft de precipitatie van fibrin de volgende redenen:

Snelle BCT Vacuum van het Bloedstollingsmiddel Additieven voor Bloed het Klonteren het Versnellen 1

De de inzamelingsbuis of scheiding van het gebruiks gelatineert procoagulant bloed om de inzamelingsbuis van het coagulatiebloed te bevorderen. die het stollingsmiddel gelijk in het bloed wordt verdeeld te maken, moet het lichtjes worden omgekeerd en mengde zich 4 tot 5 keer om het centrum van de buis van de bloedinzameling en het omringende bloed te maken tegelijkertijd coaguleren. Als het bloed niet volledig gecoaguleerd en dan gecentrifugeerd is, kan het de precipitatie van fibrin veroorzaken. Het bovenste gedeelte van het serum lijkt gelatine-achtig en versplinterd, dat met het bloed wordt gemengd. Fibrin de gloeidraden worden veroorzaakt door het feit dat fibrin nog niet volledig heeft aangegaan.

Ten tweede, toen het de buisbedrijf van de bloedinzameling de de inzamelingsbuis van het stollingsmiddelenbloed voorbereidde, werd het stollingsmiddel niet genoeg bespoten of het voorbereide in water oplosbare stollingsmiddel werd niet op dezelfde dag uitgeput, en voortzette gebruik de volgende dag, resulterend in een daling van de doeltreffendheid van het stollingsmiddel. Het fibrinogeen in het bloed wordt geleidelijk aan omgezet in onoplosbare fibrin onder de actie van het stollingsmiddel. Als de stollingsmiddelendosis ontoereikend is of er niet in slaagt om de het klonteren tijd uit te breiden, kan het centrifugeren tot de precipitatie van fibrin leiden.

Snelle BCT Vacuum van het Bloedstollingsmiddel Additieven voor Bloed het Klonteren het Versnellen 2

Specificatie:

[productnaam] bloedstollingsmiddel

[pakketspecificatie] 1L/fles, 5L/fles

[de prestaties van het stollingsmiddelenproduct] dit product is een witte opgeschorte vloeistof, met lichte organisch oplosmiddelsmaak, niet-toxisch en onschadelijk, en heeft de functie van de snelle het bevorderen vermindering van bloedvaste lichamen. Geen effect op klinische biochemische test

[hoofdingrediënten] het bloedstollingsmiddel is samengesteld uit trombase, alcohol, kiezelzuurpoeder, emulgator, capillair-actieve stof, enz. het een opgeschorte vloeistof is.

[toepassingsgebied] het bloedstollingsmiddel kan in het vacuümvat van de bloedinzameling en de inzamelingsschip van het injectiebloed worden gemaakt, dat in klinische medische inspectie kunnen worden gebruikt. In hetzelfde schip, kan de laboratoriumtechnicus dergelijke verrichtingen voltooien zoals nemend bloedmonsters, snel scheidend serum en overbrengend steekproeven.

[coagulatie die principe bevorderen] activeer sommige coagulatiefactoren in plasma en plaatjes, bevorder het vormingsproces van trombase en fibrin klonter, versnel de samentrekking van bloedstolsel, en bereik het doel van snelle scheiding van serum.

[gebruik en dosering van stollingsmiddel]

1. dit product kan bespoten of manueel toegevoegde machine zijn. Tijdens het proces om toe te voegen, is het noodzakelijk om de opschorting eenvormig te houden en ervoor te zorgen dat alle efficiënte ingrediënten op dezelfde manier worden toegevoegd.

2. De mechanische agitatie, de elektromagnetische agitatie en de pneumatische agitatie kunnen worden goedgekeurd om de opschorting eenvormig te houden; de agitatiesnelheid kan volgens de daadwerkelijke situatie worden aangepast;

3. Na het toevoegen, is het noodzakelijk die de versneller (niet te drogen voor niet organisch oplosmiddeltype versneller wordt vereist). De het drogen temperatuur van hete lucht kan 40-80 ℃ zijn, en de tijd is 7-120s; de het drogen temperatuur van droogoven of drogende ruimte is over 40C, en de tijd is onderworpen aan het grondige drogen;

4. Voeg 20-30ul van dit product toe om de coagulatie van 2-5ml van bloed bij 20-25 ℃ te versnellen. Wanneer de omgevingstemperatuur lager is dan 20 ℃ of het bloedvolume meer dan 5ml is, zou de dosering van stollingsmiddel behoorlijk moeten worden verhoogd. Als de stralingssterilisatie nodig is, wordt het voorgesteld om de dosering van stollingsmiddel met 20% ongeveer te verhogen.

Model Q/WHDS 0401-2013
Verschijning Witte Vloeistof
Rang AR
Belangrijkst onderdeel Polymeer, enz.
PH 6.2
Pakket Fles
Experimentele Kolonies <100>
Klinische Proeven Plasmasamentrekking volledig, serum goed uitwaseming, geen fibrin uitwaseming
MOQ 10L

Snelle BCT Vacuum van het Bloedstollingsmiddel Additieven voor Bloed het Klonteren het Versnellen 3

Hoe te om fibrin de vacuümbuis van de bloedinzameling te verhinderen

1. Het stollingsmiddel zou kwantitatief moeten worden bespoten wanneer het voorbereiden van de de inzamelingsbuis van het stollingsmiddelen vacuümbloed en droog op de voorwaarde van minder dan 45℃; als het hoger is dan 50℃, kan de efficiency van het stollingsmiddel verminderen.

2. Het stollingsmiddel met gedistilleerd die water wordt voorbereid of met absolute ethylalcohol wordt voorbereid moet kwaliteitsbewaking gestandaardiseerd hebben, en het stollingsmiddel dat zal kwantitatief worden bespoten.

3. Het bloed van dialysepatiënten moet van het serum met een buis worden gescheiden die neutraliserende heparine bevatten om de scheiding van de serumsteekproeven te bevorderen van uitstekende kwaliteit.

Zijn de hoofdproducten van Desheng de buisadditieven van de bloedinzameling. Het heeft 15 jaar van de ervaring van R&D en van de productie. De stollingsmiddelen, de versnellers van de hoog rendementcoagulatie, de natriumheparine, de lithiumheparine, en het gel van de serumscheiding zijn onze hoofdproducten zo vele jaren. Met hoogte - de kwaliteit, de stabiele prestaties en de gewaarborgde naverkoopdienst, iedereen zijn welkom komen ruilen en samenwerken.

Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur