Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

Bijkomend het bloedstollingsmiddel van de bloedinzameling, Vacuum de buizen van de bloedinzameling

Productgegevens

Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA

Merknaam: DESHENG

Certificering: ISO9001:2008

Modelnummer: BLOEDSTOLSELactivitor VLOEISTOF

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 1L

Prijs: negotiable

Verpakking Details: Verzegelde aluminiumfilm of plastic fles

Levertijd: 1~3 DAGEN NA HET ONTVANGEN VAN BETALING

Betalingscondities: T/T bevestigingsbrief paypal

Levering vermogen: 2000L / MAAND

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoogtepunt:

prp gelvoorbereiding

,

additieven in bloedbuizen

Verschijning:
kleurloos stroperig
Specificatie:
250 g / fles
Belangrijkste onderdelen:
Polymeren, stollingsfactoren, etc.
Productnaam:
hoog rendement coagulerend poeder
Opslag:
afgesloten vocht
Geldigheidsperiode:
Drie jaar
Verschijning:
kleurloos stroperig
Specificatie:
250 g / fles
Belangrijkste onderdelen:
Polymeren, stollingsfactoren, etc.
Productnaam:
hoog rendement coagulerend poeder
Opslag:
afgesloten vocht
Geldigheidsperiode:
Drie jaar
Beschrijving
Bijkomend het bloedstollingsmiddel van de bloedinzameling, Vacuum de buizen van de bloedinzameling

[productnaam] bloedstollingsmiddel

[pakketspecificatie] 1L/fles, 5L/fles

[de prestaties van het stollingsmiddelenproduct] dit product is een witte opgeschorte vloeistof, met lichte organisch oplosmiddelsmaak, niet-toxisch en onschadelijk, en heeft de functie van de snelle het bevorderen vermindering van bloedvaste lichamen. Geen effect op klinische biochemische test

[hoofdingrediënten] het bloedstollingsmiddel is samengesteld uit trombase, alcohol, kiezelzuurpoeder, emulgator, capillair-actieve stof, enz. het een opgeschorte vloeistof is.

[toepassingsgebied] het bloedstollingsmiddel kan in het vacuümvat van de bloedinzameling en de inzamelingsschip van het injectiebloed worden gemaakt, dat in klinische medische inspectie kunnen worden gebruikt. In hetzelfde schip, kan de laboratoriumtechnicus dergelijke verrichtingen voltooien zoals nemend bloedmonsters, snel scheidend serum en overbrengend steekproeven.

[coagulatie die principe bevorderen] activeer sommige coagulatiefactoren in plasma en plaatjes, bevorder het vormingsproces van trombase en fibrin klonter, versnel de samentrekking van bloedstolsel, en bereik het doel van snelle scheiding van serum.

[gebruik en dosering van stollingsmiddel]

1. dit product kan bespoten of manueel toegevoegde machine zijn. Tijdens het proces om toe te voegen, is het noodzakelijk om de opschorting eenvormig te houden en ervoor te zorgen dat alle efficiënte ingrediënten op dezelfde manier worden toegevoegd.

2. De mechanische agitatie, de elektromagnetische agitatie en de pneumatische agitatie kunnen worden goedgekeurd om de opschorting eenvormig te houden; de agitatiesnelheid kan volgens de daadwerkelijke situatie worden aangepast;

3. Na het toevoegen, is het noodzakelijk die de versneller (niet te drogen voor niet organisch oplosmiddeltype versneller wordt vereist). De het drogen temperatuur van hete lucht kan 40-80 ℃ zijn, en de tijd is 7-120s; de het drogen temperatuur van droogoven of drogende ruimte is over 40C, en de tijd is onderworpen aan het grondige drogen;

4. Voeg 20-30ul van dit product toe om de coagulatie van 2-5ml van bloed bij 20-25 ℃ te versnellen. Wanneer de omgevingstemperatuur lager is dan 20 ℃ of het bloedvolume meer dan 5ml is, zou de dosering van stollingsmiddel behoorlijk moeten worden verhoogd. Als de stralingssterilisatie nodig is, wordt het voorgesteld om de dosering van stollingsmiddel met 20% ongeveer te verhogen.

[voorzorgsmaatregelen]

1. De bloedcoagulatie is verwant met milieutemperatuur, omgekeerde mengt graad, bloedkenmerken van patiënten, stollingsmiddelenprestaties en bloedvolume, vooral met temperatuur. Wanneer de omgevingstemperatuur van bloedinzameling lager is dan 20 ℃, zou de dosering van stollingsmiddel behoorlijk moeten worden verhoogd, zou The Times van zich het omgekeerde mengen moeten worden verhoogd, zou de coagulatietijd moeten worden verlengd, of het zou samen met water 36 ℃ moeten worden gebruikt - baddoos.

2. De bloedcellen en fibrin de gloeidraden zullen op de muur hangen en lichtjes zal de hemolyse voorkomen wanneer de coagulatie niet volstaat. In sommige patiënten, wanneer het bloed in één keer niet volledig geklonterd is, kan het het klonteren proces worden tegengehouden, kan het collageen storten of er is geen serumscheiding na centrifugeren.

3. De coagulatietijd is 5-15 minuten, d.w.z., centrifugeren op de machine, die kan tot de secundaire scheiding van fibrin gloeidraden en de verschijning van fibrin leiden gloeidraden die in het serum drijven, dat zeer gemakkelijk is om de stagnatie van de sonde te veroorzaken.

4. Wanneer de versneller en de separator tegelijkertijd worden gebruikt, zal het slechte coagulatieeffect serumkwaliteit en het effect van de separatorisolatie beïnvloeden.

5. Na het toevoegen aan het bloedvat voor straling en sterilisatie, wordt het geadviseerd om γ te gebruiken - straalstraling met een dosis 8 ~ 250kgy. De stralingsdosis werd gecontroleerd door het aanvankelijke kolonieaantal.

6. Het wordt geadviseerd om het stollingsmiddel direct met de hand niet te raken. Wanneer het aan de huid wordt geplakt, kan het met water worden gespoeld.

[waarschuwing en preventie]

Wanneer men vindt dat er onzuiverheden, abnormale geur, abnormale kleur en vervaldatum in de versneller zijn, is het verboden om het te gebruiken; dit product is organisch oplosmiddelvloeistof, met welomlijnde geur, ontvlambare, lichte verdovingsmiddelen niet-toxische prestaties.

[geldigheidsperiode] 1 jaar

productnaam Bloedstollingsmiddel
pakketspecificatie 1L / fles, 5L/fles
doel Bloedcoagulatie in vitro

Het bloedstollingsmiddel door Wuhan Desheng Biochemisch Technologieco. wordt ontwikkeld, is Ltd verbeterd voor drie generaties die. Telkens als, het gebaseerd op de markt en van de klant behoeften wordt aangepast om het product meer overeenkomstig de behoeften te maken. Nu is de derde generatie van stollingsmiddel sneller, wat niet de originele eigenschappen van bloed zal beïnvloeden. Het is een zeer superieur bloedstollingsmiddel, dat in vele landen, is gebruikt en goede resultaten bereikt.


Bijkomend het bloedstollingsmiddel van de bloedinzameling, Vacuum de buizen van de bloedinzameling 0

Bijkomend het bloedstollingsmiddel van de bloedinzameling, Vacuum de buizen van de bloedinzameling 1

Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur