Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

Dipotassium EDTA als additief voor bloedinzameling, de buis van het EDTAbloed

Productgegevens

Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA

Merknaam: DESHENG

Certificering: ISO9001:2008

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 1kg

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: Plastic Fles of Aluminiumfilm

Levertijd: 1~3 DAGEN NA HET ONTVANGEN VAN BETALING

Betalingscondities: D/P, D/A, L/C, T/T, Western Union, paypal MoneyGram,

Levering vermogen: 100T/month

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoogtepunt:

additieven in bloedbuizen

,

het antistollingsmiddel van het kaliumoxalaat

Verschijning:
Wit poeder
fysische eigenschap:
Oplosbare stof in water, lichtjes oplosbaar in alcohol
Moleculaire formule:
C10H14K2N2O8
Pakket:
500g/bottle
Cas:
2001-94-7
Molecuulgewicht:
368.42
Verschijning:
Wit poeder
fysische eigenschap:
Oplosbare stof in water, lichtjes oplosbaar in alcohol
Moleculaire formule:
C10H14K2N2O8
Pakket:
500g/bottle
Cas:
2001-94-7
Molecuulgewicht:
368.42
Beschrijving
Dipotassium EDTA als additief voor bloedinzameling, de buis van het EDTAbloed

[productnaam] EDTAdihydraat

[pakketspecificatie] plastic fles, wit het kristalpoeder van 500g/van de fles [productprestaties], geurloos, oplosbaar in water, gemakkelijk om vochtigheid, molecuulgewicht van 404,6 te absorberen, pH waarde van 4,8 ± 1 (5%-waterige oplossing, g/ml), oplosbaarheid in water ≥ 60% (g/ml, 25 ℃). Stal bij kamertemperatuur. De belangrijkste inhoud van EDTA in het bedrijf is ≥ 99,0%. Zie het rapport van de producttest voor andere indicatoren.

[toepassingsgebied] het EDTAzout kan de celsamenstelling van bloed beschermen, de de leucocyttelling en grootte niet beïnvloeden, heeft de minste invloed op de morfologie van rode bloedcellen, en kan de samenvoeging van plaatjes remmen, die voor algemene hematologietest geschikt is. Naast de scheiding en de test van plaatjes, is het niet geschikt voor coagulatietest en de test van de plaatje kinetische energie, noch voor de bepaling van calciumion, kaliumion, natriumion, ijzer ionen, alkalische phosphatase, creatinekinase en leucine aminopeptidase en PCR test. Het internationale Comité voor hematologienormalisatie (ICSH) adviseerde EDTA als antistollingsmiddel voor de telling en de classificatie van de bloedcel. Vergeleken met EDTA, heeft het lagere oplosbaarheid en langzamere antistollingssnelheid.

[nota] de sleutel tot de voorbereiding van het gehele bloedonderzoekspecimen is aan volledig en volledig antistollingsmiddel, zodat is het noodzakelijk om het 5 tot 8 na bloedinzameling keer zo spoedig mogelijk om te keren om de vorming van kleine bloedstolsels te verhinderen. Vooral wanneer de omgevingstemperatuur van bloedinzameling hoger is dan 25 ℃, moet mengen zich van bloed en EDTA geschikt en volstaan, anders zal het gemakkelijk leiden tot bloedcoagulatie of lokale coagulatie. De antistolling van EDTAzout is niet onomkeerbaar, zodat zou de test binnen 24 uren na bloedinzameling in de reageerbuis van de EDTAantistolling moeten worden voltooid, anders kan het testresultaat verkeerd zijn.

De behoudstijd van steekproeven van het EDTA de zoute antistollingsmiddel was 48 uren bij 4 ℃ en neen meer dan 24 uren bij 23 ℃. De plaatjetelling kan 24 uren bij 4 ℃ worden bewaard. Genoeg EDTA is nodig voor antistolling, maar het bovenmatige EDTA kan de morfologie van bloedcellen veranderen, zodat is het zeer belangrijk om de hoeveelheid EDTA te controleren. Het EDTAzout kan plaatjesamenvoeging remmen, maar het kan plaatje geen samenvoeging volledig verhinderen.

In de bloed routinetest van een paar patiënten, zijn de plaatjes lager dan normale waarde, die door valse samenvoeging van plaatjes kan worden veroorzaakt. In dit geval, kan het antistollingsmiddel van het natriumcitraat voor plaatjetest worden gebruikt. Deze situatie heeft niets met de kwaliteit van EDTAantistollingsmiddel te doen, maar heeft veel met de het bloedkenmerken van de patiënt en het klinische onderzoek te doen.

Dipotassium het EDTA kan in combinatie met natriumfluoride en scheidingsgel worden gebruikt. Wanneer EDTA dipotassium/natriumfluoride in combinatie wordt gebruikt, 1.2-2.0mg kan dipotassium en 2-4mg natriumfluoride aan elke ml bloed worden toegevoegd.

Toen dipotassium het EDTA met het scheiden van lijm die werd gemengd, bleef de dosering van dipotassium onveranderd, en de hoeveelheid het scheiden van lijm aan elke buis wordt toegevoegd was 0.8-1.2g. Het antistollingsmiddeleffect, silicification van de buismuur, de centrifugerenvoorwaarden en de kwaliteit van de scheidende lijm zullen het bloed beïnvloeden die effect scheiden wanneer zij samen met de scheidende lijm worden gebruikt.

Men stelt voor dat hoog - die de steekproeven van het kwaliteitsplasma kunnen worden verkregen door het scheidingsgel te gebruiken door ons bedrijf wordt geproduceerd. Het wordt voorgesteld om γ - straalstraling bij een dosis 8-25kgy te gebruiken. De stralingsdosis kan door het aanvankelijke kolonieaantal worden bepaald.

[waarschuwing en preventie] wanneer dipotassium het EDTA onzuiverheden heeft, worden de buitenlandse kwesties, de abnormale geur, de kleur, de ernstige vochtigheidsabsorptie en de vervaldatum overschreden, is het verboden om het te gebruiken. Blijf geen EDTA gebruiken wanneer het troebel is.

Dit product is een chemische reagens met sterke corrosiviteit. Het is verboden om het rechtstreeks te raken.

Wanneer het bespatten op de huid, was met overvloed van water. Het bespatten in ogen kan met overvloed van water onmiddellijk worden gewassen. In geval van nood, zou het naar het ziekenhuis voor onderzoek en behandeling onmiddellijk moeten worden verzonden.

[opslagvoorwaarden] het product kan in een koele en droge plaats, vanaf licht en vochtigheid worden verzegeld en worden opgeslagen. De waterige oplossing van dit product kan in steriele staat bij kamertemperatuur worden verzegeld en worden opgeslagen. Men adviseert dat de waterige oplossing van dit product lange tijd wordt voorbereid en, onmiddellijk gebruikt en niet in oplossingsstaat opgeslagen.

[geldigheidsperiode] 3 jaar

Naam Dipotassium EDTA; EDTA-2K; Dipotassium EDTA, EDTAkalium
doel De complexe de metaalionen en metalen worden ook gebruikt in detergentia, vloeibare zeep, shampoo, landbouw chemische nevels, tegengiffen, bloedantistollingsmiddelen, enz.
Zuiverheid ≥99.5%
CAS 2001-94-7
Smeltpunt 272 ℃ (Dec.)

Dipotassium EDTA als additief voor bloedinzameling, de buis van het EDTAbloed 0

Dipotassium EDTA als additief voor bloedinzameling, de buis van het EDTAbloed 1

Dipotassium EDTA als additief voor bloedinzameling, de buis van het EDTAbloed 2

Dipotassium EDTA als additief voor bloedinzameling, de buis van het EDTAbloed 3

Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur