Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

Het additief van de het bloedinzameling van het heparinelithium, bloedantistollingsmiddel, cas9045-22-1

Productgegevens

Plaats van herkomst: China

Merknaam: De Sheng

Certificering: ISO9001

Modelnummer: NDS04

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 50g

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: 10g/ fles, 50g/-fles (plastic fles)

Levertijd: 1-3 dagen na orde

Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Levering vermogen: 50kg/m

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoogtepunt:

EDTAantistollingsmiddel

,

Natriumfluoride poeder

Naam:
Lithiumheparine
Maandelijkse Output:
50KG
Verschijning:
Wit poeder
Kracht:
≥ 160IU/mg
Gemiddeld Molecuulgewicht:
15000
PH:
6.0 ~ 8,0
Naam:
Lithiumheparine
Maandelijkse Output:
50KG
Verschijning:
Wit poeder
Kracht:
≥ 160IU/mg
Gemiddeld Molecuulgewicht:
15000
PH:
6.0 ~ 8,0
Beschrijving
Het additief van de het bloedinzameling van het heparinelithium, bloedantistollingsmiddel, cas9045-22-1

Lithiumheparine

Punt Nr NDS04
Maandelijkse Output 50kg
Eigenschappen Wit Poeder
Oorsprong Varkens intestinale mucosae
Kracht ≥150IU/mg, tot 200IU/mg
PH 6.0~8.0
Pakket Verzegelde Plastic fles

[hoofdgebruik] dit product wordt speciaal in vitro gebruikt voor antistolling van bloed. Het is een antistollingsmiddeladditief voor klinisch bloedonderzoek. Het wordt gebruikt voor bloedmonstervoorbehandeling (antistollingsbehandeling) tijdens klinische bloedinzameling en test.

[toepassingsgebied] dit product is van toepassing op de inzameling en de antistolling van bloedmonsters voor klinisch biochemisch onderzoek en noodsituatie biochemisch onderzoek, evenals de inzameling en de antistolling van bloedmonsters voor sommige Hemorheology-punten.

Het wordt geadviseerd om heparinelithium als antistollingsmiddel in de bepaling van ioneninhoud in bloed te gebruiken, omdat het minst waarschijnlijk is om zich in de bepaling van andere ionen te mengen.

Dit product is geen drug en kan niet als injectie worden gebruikt. Het is verboden om direct in menselijk lichaam en dieren in te spuiten.

[beschrijving]

1. De dosering van heparinelithium werd berekend als 15u-heparine per ml bloed;

2. De titer van heparinelithium is iumg 150;

3. In het daadwerkelijke productieproces, kan de dosering van heparine buigzaam binnen 15-25iu worden gecontroleerd, en de kracht van heparine is onderworpen aan de daadwerkelijke gegevens in het inspectierapport. Zelfde berekeningsmethode

4. Berekeningsmethode:

(1) het overeenkomstige gewicht van heparinelithium (mg) = de toegevoegde dosis heparinelithium (u)/de daadwerkelijke kracht van heparinelithium (Lu/mg).

(2) concentratie (g/L) = gewicht het volume van van het heparinelithium (mg)/van additief (UL). Betaal bijzondere aandacht aan de omzetting van eenheden. Mg en UL worden tegelijkertijd omgezet in G en ml, en die het verkregen percentage is het gram heparine in 100L-water wordt toegevoegd. Uiteindelijk, moet ml worden omgezet in|, en die de moleculaire noemer wordt tegelijkertijd vermenigvuldigd met 10, en het gewicht van heparinelithium in elke liter water wordt toegevoegd wordt verkregen.

[voorzorgsmaatregelen]

1. om voldoende antistolling van bloed te verzekeren moet de heparine zoute reageerbuis voor 5-8 keer zo spoedig mogelijk na de voltooiing van bloedinzameling worden omgekeerd en worden gemengd. Vooral wanneer de omgevingstemperatuur van bloedinzameling hoger is dan 25C, moet mengen zich van bloed en heparinelithium geschikt en volstaan, anders is het gemakkelijk om bloedcoagulatie of lokale coagulatie te veroorzaken.

2. De heparineantistolling is niet onomkeerbaar, zodat zou de test binnen 6 uren na bloedinzameling in de antistollingsreageerbuis van het heparinelithium moeten worden voltooid, anders kan het testresultaat verkeerd zijn.

3. De heparine kan in het metabolisme van celenzymen en ionen worden geïmpliceerd, zodat kan het gebruik van heparine de testresultaten beïnvloeden. De dosering van heparine zou de volledige antistolling van de gehele en lokale steekproeven moeten verzekeren, om ervoor te zorgen dat de meeste plasmaindexen binnen 6 uren, vooral de gevoelige indexen zoals ast, alt, TBIL, DBIL en GGT kunnen worden herhaald.

4. Het heparinelithium kan tegelijkertijd met de scheidingslijm worden gebruikt. Het antistollingseffect, silicification van buismuur, centrifugerenvoorwaarden, de kwaliteit van de scheidingslijm etc. zal het effect van de bloedscheiding beïnvloeden. Men stelt voor dat hoog - de steekproeven van het kwaliteitsplasma kunnen worden verkregen door het bloed te gebruiken die die lijm scheiden door ons bedrijf wordt geproduceerd.

5. Het wordt voorgesteld om straling y-Ray bij een dosis 8-25kgy voor stralingssterilisatie te gebruiken na het toevoegen aan bloedvat. De stralingsdosis kan door het aanvankelijke kolonieaantal worden bepaald.

[waarschuwing en preventie]

1. Het is verboden om heparine in het geval van onzuiverheden, abnormale geur, kleur en vervaldatum te gebruiken.

2 wanneer de oplossing van het heparinelithium troebel lijkt, kan het zijn dat de heparineoplossing met bacteriën is vervuild of verslechterd, gelieve te blijven niet gebruiken.

Dit product is een biologische voorbereiding, veilig, niet-toxisch en onschadelijk.

[antistollingsprincipe van heparine] die de heparine is een soort mucopolysaccharide met zwavelzuurgroep uit intestinale mucosa wordt gehaald. Het is een soort bioactivee substantie met sterke negatieve last. De heparine heeft de functie van het activeren van antithrombin Ⅲ en het buiten werking stellen van serine protease in bloed, om de vorming van trombase en plaatjesamenvoeging te verhinderen. Het heeft in vivo effect op drie stadia van coagulatieprocédé, antistolling en in vitro, verlengend coagulatietijd, prothrombin tijd en trombasetijd.

[instructies of illustraties] te lezen gelieve zorgvuldig v3o3or gebruik dit producthandboek. Voor onduidelijke kwesties, gelieve ons bedrijf te contacteren.

[productonderhoud en de dienstmethode] niet van toepassing.

[opslagvoorwaarden] het product kan in een koele en droge ruimte worden verzegeld, en licht en vochtigheid worden weg gehouden. De waterige oplossing van dit product kan bij 0-4 ℃ in steriele staat worden verzegeld, en de langste opslagperiode zal 7 dagen niet overschrijden. Men adviseert dat de waterige oplossing van dit product lange tijd wordt voorbereid en, onmiddellijk gebruikt en niet in oplossingsstaat opgeslagen.

[geldigheidstermijn] drie jaar


Het additief van de het bloedinzameling van het heparinelithium, bloedantistollingsmiddel, cas9045-22-1 0

Het additief van de het bloedinzameling van het heparinelithium, bloedantistollingsmiddel, cas9045-22-1 1

Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur