Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

Efficiënte siliciumolie, Bloedvat het schoonmaken, de geëvacueerde buizen van de bloedinzameling

Productgegevens

Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA

Merknaam: DESHENG

Certificering: ISO9001:2008

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 10 G

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: Plastic Fles of Aluminiumfilm

Levertijd: 1~3 DAGEN NA HET ONTVANGEN VAN BETALING

Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, Paypal

Levering vermogen: 100kg/month

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoogtepunt:

additieven in bloedbuizen

,

kaliumoxalaat anticoagulant

Pakket:
Plastic Fles
MW:
192.122
Formule:
C6H8O7
Zuiverheid:
≥99%
Cas:
77-92-9
Naam:
citroenzuurkristallen
Pakket:
Plastic Fles
MW:
192.122
Formule:
C6H8O7
Zuiverheid:
≥99%
Cas:
77-92-9
Naam:
citroenzuurkristallen
Beschrijving
Efficiënte siliciumolie, Bloedvat het schoonmaken, de geëvacueerde buizen van de bloedinzameling

[productnaam] oliesilicium

 

[productprestaties] kleurloze tot lichtgele transparante vloeistof, oplosbaar in ethanol,lichte aardolieen andere organische oplosmiddelen, gehydrolyseerd in water.

 

[fysieke indicatoren]

Uiterlijk kleurloze tot lichtgele transparante vloeistof
Inhoud (bij 25 °C) ≥ 90.0
Dichtheid (g/cm3 bij 25 °C) 0,88 ~ 0.89
Kookpunt 125 °C / 0,24kpa

 

[gebruik]

1Neem 1 deel silicide en voeg er 100-200 delenlichte aardolie(60-90 °C kookbereik) (concentratie 0,5-1,0%), goed mengen.

2. de gemengde oplossing in de reageerbuis sproeien, de binnenwand van de reageerbuis gelijkmatig aan een laag bovengenoemde oplossing hechten of de reageerbuis onderdompelen in bovengenoemde oplossing,En dan haal je het na een kort verblijf eruit..

3De oplossing wordt van de mond van de glazen buis naar beneden gedraineerd, 2-4 uur op kamertemperatuur gelaten om te verstijven en daarna andere reagentia toegevoegd nadat de buiswand droog is en delichte aardolievolkomen verdampt of bij een hoge temperatuur van 90 °C wordt gedroogd.

4. Plaats de plastic reageerbuis 2-4 uur bij kamertemperatuur om te koelen, en voeg andere reagentia toe nadat de koeling is voltooid, vooral wanneer het reagens een waterige oplossing is,Het kan alleen worden toegevoegd nadat het volledig is geïsoleerd en delichte aardolieis volledig ontvliegbaar.

 

[bijzondere opslagomstandigheden en -methoden] het product is afgesloten en beschermd tegen licht en water bij normale temperatuur en druk.en de bereide siliciumvloeistof moet verzegeld en waterdicht zijn.

 

[voorzorgsmaatregelen]

1Het hoog efficiënte silicide is een hoog polymeer organosiliciummateriaal, dat in geval van water gehydrolyseerd en gelatinevormig is.De container en het meetinstrument moeten droog en schoon worden gehouden..

2Dit product wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de silicificatiebehandeling van glas- of kunststofoppervlakken.Voor het gebruik van de partij van dit product moet een kleine partijtest worden uitgevoerd..

 

[geldigheidsduur] vijf jaar (afhankelijk van de productiedatum).

 

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd. is een in 2005 opgerichte onderneming voor bloedonderzoeksreagentia.en ook een van de belangrijkste serieproducten in het afgelopen decennium.

Bloedverzamelingsadditieven zijn serumgel, heparine natrium, heparine lithium, EDTA K2, EDTA K3, coagulant, coagulantpoeder en silicide agent die hier zijn geïntroduceerd.

Het silicide kan de bloedvaten reinigen, het bloed in de bloedvaten scheuren voorkomen en de additieven beter aan de wanden van de bloedvaten houden.de fabrikanten van bloedvaten zullen de nodige silicificatiebehandeling uitvoeren.

 

Desheng biochemical heeft twee soorten siliciden, oliesilicide en watersilicide.En er is een zeker risico omdat het moet worden gemengd metlichte aardolieHet effect zal natuurlijk beter zijn dan dat van silicide op waterbasis, maar wij raden aan om silicide op waterbasis te gebruiken, als het om kosten of veiligheid gaat.


Efficiënte siliciumolie, Bloedvat het schoonmaken, de geëvacueerde buizen van de bloedinzameling 0Efficiënte siliciumolie, Bloedvat het schoonmaken, de geëvacueerde buizen van de bloedinzameling 1

Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur