Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Thuis ProductenDe Buisadditieven van de bloedinzameling

Heparinenatrium als additief voor bloedinzameling, Bloedantistollingsmiddel

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
Aangezien een verdeler van het ziekenhuisagent, uw de Buisadditieven van de Bloedinzameling zeer kostuum voor mijn behoeften is, denk ik wij hebben goede zaken met elkaar vestigen, danken u!

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Heparinenatrium als additief voor bloedinzameling, Bloedantistollingsmiddel

Heparin sodium as an additive for blood collection,Blood anticoagulant
Heparin sodium as an additive for blood collection,Blood anticoagulant Heparin sodium as an additive for blood collection,Blood anticoagulant

Grote Afbeelding :  Heparinenatrium als additief voor bloedinzameling, Bloedantistollingsmiddel

Productdetails:
Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA
Merknaam: DESHENG
Certificering: ISO9001:2015
Modelnummer: Natriumheparine
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plastic Fles of Aluminiumfilm
Levertijd: 1~3 DAGEN NA HET ONTVANGEN VAN BETALING
Betalingscondities: T/T, L/C, paypal Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100kg/month
Gedetailleerde productomschrijving
Kracht: ≥150IU/mg Opslag: 2~8℃ droog en donkere plaats
Oplossing: 0~4 ℃ gehouden in donkere en droge plaats Cas nr: 9041-08-1
HS code: 30019010.00 Formule: (C12H16NS2Na3) 20
Gebruik voor: De test van de noodsituatiekliniek Norm: ISO13485
Hoog licht:

prp gelvoorbereiding

,

additieven in bloedbuizen

Heparinenatrium Geen van de de Inzamelingsbuis van het Onzuiverheidsbloed Additieven Antigulation CAS 9041-08-1 (C12H16NS2Na3) 20

Productnaam

Natriumheparine
Formule (C12 H16 NS2 Na3) 20 HS Code 30019010.00
Molecuulgewicht 15000-19000 Cas nr 9041-08-1
Structuur Heparinenatrium als additief voor bloedinzameling, Bloedantistollingsmiddel 0 EINECS nr 232-681-7
Kracht 162IU/mg
pH Waarde 7±1
Verschijning Poeder Kleur Wit
Geur geurloos Oplosbaarheid ≥49%
Specifieke optische omwenteling +45.10° Stikstof 2.4%
Natrium 11.3% Zwavel 12.4%
Chloride ≤0.5% Heavy metal ≤30ppm
Calcium Niets Verlies bij het drogen ≤5.0%
Verpakkingsmanier O53 Verpakkingsgrootte 10g/bottle
Gevaarsclassificatie R21-25-36/37/38 Veiligheidsclassificatie S22-24/25-36-26
Toepassing Bloedmonsteranticogulation, de test van de noodsituatiekliniek

[productnaam] heparinenatrium

[pakketspecificatie] 10g/fles, 50g/fles, 500g/fles

[productprestaties] wit amorf poeder, geurloos, oplosbaar in water, gemakkelijk om meer, gemiddeld molecuulgewicht van 15000 te absorberen, stabiel bij kamertemperatuur. De titer van heparinenatrium van het bedrijf is ≥ 150IU/Mg, en dat van vochtvrij is ≥ 160lu/mg. Andere indexen werden gecontroleerd volgens de norm van heparinenatrium.

[hoofdgebruik] dit product wordt speciaal in vitro gebruikt voor antistolling van bloed. Het is een antistollingsmiddeladditief voor klinisch bloedonderzoek. Het wordt gebruikt voor bloedmonstervoorbehandeling (antistollingsbehandeling) tijdens klinische bloedinzameling en test.

[toepassingsgebied] dit product is van toepassing op de inzameling en de antistolling van bloedmonsters voor klinisch biochemisch onderzoek en noodsituatie biochemisch onderzoek, evenals de inzameling en de antistolling van bloedmonsters voor sommige Hemorheology-punten. Het heparinenatrium wordt geadviseerd om als antistollingsmiddel in de bepaling van ioneninhoud in bloed worden gebruikt, omdat het minst waarschijnlijk is om zich in de bepaling van andere ionen te mengen. Dit product is geen drug en kan niet als injectie worden gebruikt. Het is verboden om direct in menselijk lichaam en dieren in te spuiten.

[voorzorgsmaatregelen]

1. om voldoende antistolling van bloed te verzekeren, moet de heparine zoute reageerbuis gemengde bovenkant zijn - neer voor 5-8 keer zo spoedig mogelijk na de voltooiing van bloedinzameling, vooral wanneer de omgevingstemperatuur van bloedinzameling hoger is dan 25C, moet mengen zich van bloed en heparinenatrium geschikt en volstaan, anders is het gemakkelijk om bloedcoagulatie of lokale coagulatie te veroorzaken.

2. De heparineantistolling is niet onomkeerbaar, zodat zou de test binnen 6 uren na bloedinzameling in antistollingsreageerbuis moeten worden voltooid, anders kan het testresultaat verkeerd zijn.

3. De heparine kan in het metabolisme van celenzymen en ionen worden geïmpliceerd, zodat kan het gebruik van heparine de testresultaten beïnvloeden. De dosering van heparine zou de antistolling van de gehele en lokale steekproeven moeten verzekeren, om ervoor te zorgen dat de meeste plasmaindexen binnen 6 uren, vooral de gevoelige indexen zoals ast, alt, TBIL, DBIL en GGT kunnen worden herhaald.

4. Het heparinenatrium kan tegelijkertijd met de scheidingslijm worden gebruikt. Het antistollingsmiddeleffect, silicification van buismuur, centrifugerenvoorwaarden, de kwaliteit van de scheidingslijm etc. zal het effect van de bloedscheiding beïnvloeden. Men stelt voor dat hoog - de steekproeven van het kwaliteitsplasma kunnen worden verkregen door het bloed te gebruiken die die lijm scheiden door ons bedrijf wordt geproduceerd.

5. Het wordt voorgesteld om straling y-Ray bij een dosis 8-25kgy voor stralingssterilisatie te gebruiken na het toevoegen aan bloedvat. De stralingsdosis kan door het aanvankelijke kolonieaantal worden bepaald.

[waarschuwing en preventie]

1. Het is verboden om heparine in het geval van onzuiverheden, abnormale geur, kleur en vervaldatum te gebruiken.

2 wanneer de oplossing van het heparinenatrium troebel lijkt, kan het zijn dat de heparineoplossing met bacteriën is vervuild of verslechterd, gelieve te blijven niet gebruiken.

[antistollingsprincipe van heparine] die de heparine is een soort mucopolysaccharide met zwavelzuurgroep uit intestinale mucosa wordt gehaald. Het is een soort bioactivee substantie met sterke negatieve last. De heparine heeft de functie van het activeren van antithrombin Ⅲ en het buiten werking stellen van serine protease in bloed, om de vorming van trombase en plaatjesamenvoeging te verhinderen. Het heeft in vivo effect op drie stadia van coagulatieprocédé, antistolling en in vitro, verlengend coagulatietijd, prothrombin tijd en trombasetijd.

[instructies of illustraties] te lezen gelieve zorgvuldig v3o3or gebruik dit producthandboek. Voor onduidelijke kwesties, gelieve ons bedrijf te contacteren.

[opslagvoorwaarden] het product kan in een koele en droge ruimte worden verzegeld, en licht en vochtigheid worden weg gehouden. De waterige oplossing van dit product kan bij 0-4 ℃ in steriele staat worden verzegeld, en de langste opslagperiode zal 7 dagen niet overschrijden. Men adviseert dat de waterige oplossing van dit product lange tijd wordt voorbereid en, onmiddellijk gebruikt en niet in oplossingsstaat opgeslagen.

[geldigheidstermijn] drie jaar


Heparinenatrium als additief voor bloedinzameling, Bloedantistollingsmiddel 1

Heparinenatrium als additief voor bloedinzameling, Bloedantistollingsmiddel 2

Heparinenatrium als additief voor bloedinzameling, Bloedantistollingsmiddel 3

Contactgegevens
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Ankiwang

Tel.: 8615071057538

Fax: 86-0711-3704589

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)