Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Thuis ProductenGoede Bufferoplossingen

Biologisch Goed Bufferoplossingenbicine CAS 150-25-4 Wit Crystaline Poeder 99%

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
Aangezien een verdeler van het ziekenhuisagent, uw de Buisadditieven van de Bloedinzameling zeer kostuum voor mijn behoeften is, denk ik wij hebben goede zaken met elkaar vestigen, danken u!

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Biologisch Goed Bufferoplossingenbicine CAS 150-25-4 Wit Crystaline Poeder 99%

Biological Good Buffer Solutions BICINE CAS 150-25-4 White Crystaline Powder 99%
Biological Good Buffer Solutions BICINE CAS 150-25-4 White Crystaline Powder 99% Biological Good Buffer Solutions BICINE CAS 150-25-4 White Crystaline Powder 99% Biological Good Buffer Solutions BICINE CAS 150-25-4 White Crystaline Powder 99% Biological Good Buffer Solutions BICINE CAS 150-25-4 White Crystaline Powder 99% Biological Good Buffer Solutions BICINE CAS 150-25-4 White Crystaline Powder 99% Biological Good Buffer Solutions BICINE CAS 150-25-4 White Crystaline Powder 99%

Grote Afbeelding :  Biologisch Goed Bufferoplossingenbicine CAS 150-25-4 Wit Crystaline Poeder 99%

Productdetails:
Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA
Merknaam: DESHENG
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: BICINE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500g
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plastic fles/Ctn-Doos
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: BICINE Volledige naam: (Hydroxyethyl) glycine n-BIB
CAS #: 150-25-4 Molecuulgewicht: 163.17
Moleculaire Formule: C6H13NO4 Categorie: Goede s-buffer
Gebied: biologische buffer Functie: PH Aujustment
Uiterlijk: Wit Crystal Powder Zuiverheid: >99%
de industrie: Medische gezondheid
Hoog licht:

De Goede Bufferoplossingen van BICINE

,

150-25-4 goede Bufferoplossingen

,

CAS 150-25-4 BICINE

Goede Bufferoplossingen Biologische buffer BICINE cas150-25-4 wit crystaline poeder Purity>99%

 

 

Bicine is een afgeleid aminozuur, zwak zuurrijk, pH is de bufferwaaier 7.6-9.0, oplosbaar in water en algemeen gebruikte organische oplosmiddelen zoals DMF, DMSO, DMAc, enz. Wanneer gepoederde bicine in een oplossing wordt geformuleerd, wordt het natriumhydroxyde gewoonlijk toegevoegd om de pH waarde aan te passen die de pH milieu-eisen te ontmoeten voor het experiment of de opsporing worden vereist. Als het experimentele milieu de interferentie van natriumionen moet uitsluiten, kan het kaliumhydroxyde in plaats van natriumhydroxyde worden gebruikt, en dan wordt pH gemeten door een pH meter om de het mengen zich verhouding van Bicine-oplossing en alkalioplossing aan te passen.
 
Gelijkaardig aan het werken speelt het principe van andere biologische buffers, Bicine een als buffer optredende voor rol wanneer het zuur en de basis in het reactiesysteem worden toegevoegd of wanneer pH van de veranderingen van het reactiemilieu als reactie te werk gaat. Het handhaaft de pH waarde van het reactiesysteem, dat intuïtief belangrijk is wanneer de enzymen of de proteïnen en de boekhouding in de biochemische opsporing worden geïmpliceerd. De meeste organische biomoleculen zijn stabiel. En de functionaliteit is zeer gevoelig voor pH.
 
Prestaties en Voordelen van het Biologische Witte Poeder van Bufferbicine met Zuiverheid 0
Bicinereagens
 
De moleculaire structuur van Bicne is gelijkaardig aan dat van glycine. De waterstof op het aminostikstofatoom wordt vervangen door twee hydroxyethyl groepen, dat de hydrolysecapaciteit van de aminoterminal vermindert en zijn stabiliteit verbetert. Tegelijkertijd, heeft Bicne de eigenschappen van aminozuur en aminoethanol en kan als monoanion worden gebruikt.
 
(OIC) de complexen van het vormenmetaal. Het buffersysteem dat met het hydroxyde van Bicine en van het natrium zal wordt voorbereid niet aan de chemische reactie van het reactiesysteem, deelnemen en zal zich niet mengen in de experimentele reactie. Het is bestand tegen chemische actie en enzymatische hydrolyse.

 

 

Productnaam

N, n-Dihydroxyethylglycine

 

Basisinformatie

Afkorting BICINE Molecuulgewicht 163.17
CAS No 150-25-4 Moleculaire formule C6H13NO4
Verschijning Wit kristalpoeder Zuiverheid ≥99%
Opslagvoorwaarden Kamertemperatuur, lichtdicht en vochtbestendig

 

Beschrijving

Bicine is één van de algemeen gebruikte biologische buffers. Het is een amfotere aminozuurbuffer en heeft activiteit in de pH waaier van 7.6-9.0 (pKa van 8,3 bij 25 ° C). Geadviseerde buffer voor het lage temperatuur biochemische werk. Bicaine wordt gebruikt om een stabiele het substraatoplossing van serumguanosidase voor te bereiden. Een methode voor eiwitscheiding die dihydropyridine in de dunne chromatografie van de laag ionenuitwisseling gebruiken is gepubliceerd. Dihydropyridine is gebruikt voor peptide en eiwitkristallisatie.

Biologisch Goed Bufferoplossingenbicine CAS 150-25-4 Wit Crystaline Poeder 99% 1

 

Toepassingen van N, n-Dihydroxyethylglycine (Bicine)

1. De moleculaire structuur van Bicine is gelijkaardig aan glycine. De molecule heeft een gesubstitueerde aminogroep, een carboxyl groep en 2 hydroxylgroepen als coördinatiegroepen, zodat heeft het de eigenschappen van zowel aminozuur als aminoethanol, en kan een metaal met één enkel anion (OIC) vormen Het complex wordt vaak gebruikt als bufferoplossing voor capillaire elektroforese.

 

2. Volgens de beschrijving van octrooi CN104245089A, is Bicine geschikt als efficiënte inhibitor van oxydatieve degradatie van aminen, en kan de oxydatieve degradatie van aminen effectief remmen gebruikt of amine-bevat gebruikte absorbeermiddelen.

 

3.Used om een stabiele substraatoplossing voor het enzymbepaling van de serumguanine voor te bereiden. Het is ook een zeer wijd gebruikte die Buffer, in de buffer van de enzymreactie wordt gebruikt, elektroforesebuffer, die concentratie van 3100mM werken.

 

4.Bicine is een aminozuuranalogon dat in water gemakkelijk oplosbaar is. Het is een milieuvriendelijke substantie. De molecule bevat twee - OH en één - COOH. Het heeft goede chelating eigenschappen en kan chelate zwaar metaalionen zoals Cu, CD, en Pb. maar kan chelate calcium en magnesium geen ionen. Daarom wordt Bicine vaak gebruikt als chelating agent aan de vervuilde grond van het reparatie zware metaal. Bicine heeft een goede elution capaciteit voor zware metalen in de neutrale en zuurrijke omstandigheden, en kan de ionen van Cu, van CD, en Pb-in vervuilde grond efficiënt verwijderen. Bicine is eluent van de actieve component, die niet alleen zwaar metaal vervuilde grond spoelen en kan herstellen, maar ook het verlies van de elementencalcium en magnesium van het installatievoedingsmiddel in de grond vermijden. Het is veilig en milieuvriendelijk, en zal geen secundaire verontreiniging aan het milieu veroorzaken.

 

Biologisch Goed Bufferoplossingenbicine CAS 150-25-4 Wit Crystaline Poeder 99% 2

Voordeel

De zuiverheid (> 99%) is in water oplosbaar en het proces is stabiel.

 

1. Bicine wordt vaak gebruikt als bufferoplossing voor capillaire elektroforese
Bicine is een zwitterionic buffer, die tot Goede s-buffer, met een pH bufferwaaier behoren van 7.6-9.0. De moleculaire structuur van Bicine is gelijkaardig aan dat van glycine. De molecule heeft een gesubstitueerde aminogroep, een carboxyl groep en twee hydroxylgroepen als coördinerende groepen, zodat tegelijkertijd heeft het de eigenschappen van aminozuur en aminoethanol. Het kan metaalcomplexen met één enkel anion vormen en vaak gebruikt. Gebruikt als bufferoplossing voor capillaire elektroforese.
2. Bicine is een efficiënte inhibitor voor de oxydatieve degradatie van aminen
Volgens de beschrijving van octrooi CN104245089A, is Bicine een efficiënte inhibitor voor de oxydatieve degradatie van aminen, en kan de oxydatieve degradatie van de gebruikte amine of het amine-bevattend gebruikte absorbeermiddel effectief remmen.
3. Bicine wordt gebruikt als chelating agent voor grondsanering
Bicine is een aminozuuranalogon dat in water gemakkelijk oplosbaar is. Het is een milieuvriendelijke substantie. Het bevat twee - OH en één - COOH in de molecule. Het heeft goede chelating eigenschappen en kan chelate zwaar metaalionen zoals Cu, CD, en Pb. Kan chelate calcium en magnesium geen ionen. Daarom wordt Bicine vaak gebruikt als chelating agent aan de vervuilde grond van het reparatie zware metaal. Bicine heeft goede elution capaciteit voor zware metalen in de neutrale en zuurrijke omstandigheden, en kan Cu, CD, Pb-ionen in vervuilde grond efficiënt verwijderen. Bicine is eluent van actieve componenten, die niet alleen zware metalen wassen en kunnen herstellen het de grond verontreinigt, en kan het verlies van het calcium en het magnesium van installatievoedingsmiddelen in de grond vermijden, is veilig en milieuvriendelijk, en zal geen secundaire verontreiniging aan het milieu veroorzaken.
Bicine is ook een wijd gebruikte diagnostischee reagens grondstof in vitro, geschikt voor biochemie en geneeskunde. Op het gebied van diagnostiek in vitro, is het een belangrijke grondstof voor de reagentia van de antilichamenopsporing en de reagentia van nucleic zuuropsporing.

Biologisch Goed Bufferoplossingenbicine CAS 150-25-4 Wit Crystaline Poeder 99% 3

Contactgegevens
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Abby

Tel.: +8615071057538

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)