Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Thuis ProductenDe Buisadditieven van de bloedinzameling

Het Zuur van Ethylenediaminetetraacetate van het EDTAk3 Tripotassium voor Vacutainers

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
Aangezien een verdeler van het ziekenhuisagent, uw de Buisadditieven van de Bloedinzameling zeer kostuum voor mijn behoeften is, denk ik wij hebben goede zaken met elkaar vestigen, danken u!

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Het Zuur van Ethylenediaminetetraacetate van het EDTAk3 Tripotassium voor Vacutainers

EDTA K3 Tripotassium Ethylenediaminetetraacetate Acid For Vacutainers
EDTA K3 Tripotassium Ethylenediaminetetraacetate Acid For Vacutainers EDTA K3 Tripotassium Ethylenediaminetetraacetate Acid For Vacutainers EDTA K3 Tripotassium Ethylenediaminetetraacetate Acid For Vacutainers EDTA K3 Tripotassium Ethylenediaminetetraacetate Acid For Vacutainers EDTA K3 Tripotassium Ethylenediaminetetraacetate Acid For Vacutainers EDTA K3 Tripotassium Ethylenediaminetetraacetate Acid For Vacutainers

Grote Afbeelding :  Het Zuur van Ethylenediaminetetraacetate van het EDTAk3 Tripotassium voor Vacutainers

Productdetails:
Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA
Merknaam: DESHENG
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: EDTA K3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500g
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plastic fles/Ctn-Doos
Levertijd: 5-8 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: EDTA K3 Volledige naam: Het Dihydraat van het tripotassiumedta
Vorm: Poeder Kleur: Wit
Zuiverheid: ≥99.5% CAS No: 65501-24-8
PH: 7.31 Moleculaire Formule: C10H17K3N2O10
Molecuulgewicht: 442.54 Toepassing: Bloedonderzoek en analyse
de industrie: Gezond en medisch
Hoog licht:

K3 het Zuur van Tripotassiumethylenediaminetetraacetate

,

Het Zuur van Ethylenediaminetetraacetate van het EDTAtripotassium

,

EDTA K3 voor Vacutainers

Tripotassium ethylenediaminetetraacetate zuur EDTA K3 voor Vacutainers

 

Is het tripotassium ethylenediaminetetraacetic zuur een soort kaliumzout van ethylenediaminetetraacetic zuur EDTA. Het kan overtollige samenstelling met de meeste metaalionen vormen en een sterke overtollige die agent voor algemeen gebruik worden, voor extractie, kationenuitwisseling, zeldzame elementenscheiding, volumetrische analyse van calcium, magnesium, en barium, het harde water zacht worden, en gebruik als maskerende agent, metaal schoonmakende agent, tegengif voor zwaar metaalvergiftiging, en bactericide wordt gebruikt.

 

Fysieke en chemische eigenschappen

Chemische Naam Tripotassiumwaterstof ethylenediaminetetraacetate
CAS Number 65501-24-8
Moleculaire formule C10H17K3N2O10
Molecuulgewicht 442.54

 

Gepoederd Tripotassium Ethylenediaminetetraacetate voor Biochemische Opsporing 0

De structuur van tripotassium ethylenediaminetetraacetate (EDTA-Tripotassium)

 

High-purity tripotassium wordt ethylenediaminetetraacetate gewoonlijk gebruikt als antistollingsmiddel in de vacuümbuizen van de bloedinzameling voor de analyse van de bloedcel. Het gebruik van ethylenediaminetetraacetic zuur (EDTA) werd zout als antistollingsmiddel voor de analyse van de bloedcel bepaald door het Internationale Comité voor Bloednormen (ICSH) in 1993 en wijd wordt gebruikt.

 

Gebruikend EDTA-K3 antistollingsmiddelbloed voor bloedanalyse, zijn er weinig rapporten over EDTA-Afhankelijke plaatje valse vermindering. De studies hebben dat de onverklaarde lage plaatjetellingen wanneer het gebruiken van EDTA-K3 antistollingsmiddelbloed voor bloedanalyse dientengevolge worden gevonden aangetoond, zou de patiënt manueel geïnspecteerd van bloedplakken en PLT handtellingsoverzicht moeten zijn, of de PLT-telling zou direct met het instrument voor de analyse van de bloedcel moeten worden herzien nadat de verdunning met randbloed, unanticoagulated om het ware niveau van de patiënt van PLT correct te begrijpen. Vooral gingen de patiënten met tumors, auto-immune ziekten, longhartkwaal, zwangere vrouwen, leverziekte, enz. vooruit

 

Naast wordt gebruikt als antistollingsmiddel, is het tripotassium ethylenediaminetetraacetate ook gelijkaardig aan dipotassium ethylenediaminetetraacetate en disodium EDTA. Het kan met biologische buffers zoals Tris en ZWABBERS worden gebruikt. Het kan als masker voor sommige tweewaardige metaalionen worden gebruikt. Agent, complicerende agent, enz.

 

Desheng is geëngageerd aan het onderzoek van gel van de de buis het het bijkomende scheiding van de bloedinzameling, heparine, en zout van het EDTAkalium sinds 2005 geweest. Onder hen, scheidingsgel, het EDTA zijn dipotassium, en de producten van het EDTAtripotassium van uitstekende kwaliteit en hebben in binnen- en buitenland stabiele verkoop. Het verschil tussen tripotassium aminetetraacetate en dipotassium edetate, hoewel hetzelfde bloedantistollingsmiddel, er nog verschillen in toepassing zijn.


Gepoederd Tripotassium Ethylenediaminetetraacetate voor Biochemische Opsporing 1

Gepoederd Tripotassium Ethylenediaminetetraacetate voor Biochemische Opsporing 2

Gebruik en voorbereidingsmethodes van ethylenediaminetetraacetic zuur (EDTA), EDTA K2/EDTA K3

 

Ethylenediaminetetraacetic zuur, ook als EDTA wordt bekend, behoort tot een organische verbinding die. Zijn verschijning is wit kristallijn poeder, geurloos en smaakloos, met een smeltpunt van 250°C. Het is oplosbaar in alkalische oplossingen zoals natriumhydroxyde, van het natriumcarbonaat en van de ammoniak oplossing, lichtjes oplosbaar in water, en onoplosbaar in organische oplossingen zoals ethylalcohol. Ethylenediaminetetraacetic zuur wordt hoofdzakelijk gebruikt als disodium zout, en zijn toepassingsgebieden zijn velen en breed opgezet. Omdat ethylenediaminetetraacetic zuur een chelating agent is die met tweewaardige metaalionen zoals Mg2+, Ca2+, Mn2+, en Fe2+ kan combineren. Het meeste nucleases en sommige proteasen vereisen Mg2+ om te functioneren, zodat wordt ethylenediaminetetraacetic zuur vaak gebruikt als inhibitor van nucleases en proteasen.

 

Ethylenediaminetetraacetic zuur is ook een soort chelaat, dat met calcium in het lichaam kan combineren om chelated calcium te vormen. Daarom heeft ethylenediaminetetraacetic zuur een het smeren effect, een het emulgeren effect en een het oplossen effect op de dentine, die aan de uitbreiding van het wortelkanaal voordelig is. Met jaren van ontwikkeling, zijn de huidige technologie en het niveau van ethylenediaminetetraacetic zuur in de behandeling van het wortelkanaal beduidend verbeterd, en ethylenediaminetetraacetic zuur is klinischer gebruikt.


Ethylenediaminetetraacetic zuur is een belangrijke complicerende agent. Het heeft een brede waaier van gebruik, en kan als blekende en bevestigende oplossing voor de verwerking van kleuren fotogevoelige materialen worden gebruikt, die hulp, vezelverwerkingssteunen, kosmetische additieven, bloedantistollingsmiddelen, detergentia, stabilisatoren, de initiatiefnemers van de synthetisch rubber verven polymerisatie, en ethylenediamine is Tetraacetic zuur een representatieve substantie van chelating agenten. Het kan stabiele in water oplosbare complexen met alkalimetalen, zeldzame aardeelementen en overgangsmetalen vormen. Bovendien kan het ook worden gebruikt om schadelijke radioactieve metalen van het menselijke lichaam snel te ontgiften. Het is ook een agent van de waterbehandeling. Ethylenediaminetetraacetic zuur is ook een belangrijke indicator, maar het wordt gebruikt om metaalnikkel, koper, enz. te titreren, wanneer het wordt gebruikt, het moet met ammoniak worden gebruikt om als indicator te handelen.


Bovendien is de voorbereidingsmethode van ethylenediaminetetraacetic zuur als volgt:
Ethylenediamine reageert met formaldehyde en natriumcyanide. Mengelings60% ethylenediamine de waterige oplossing, 30%-de waterige oplossing van het natriumcyanide en het natriumhydroxyde, houden bij 20℃ en mengeling voor 0.5h. Dan werd de waterige formaldehydeoplossing druppelsgewijze toegevoegd. Na de reactie, werd het water onder verminderde druk gedistilleerd van. Dan herhaal de bovengenoemde verrichting, toevoegend bovenmatig formaldehyde voor de uiterste datum volledig om te reageren het natriumcyanide. Pas pH aan 1,2 met verdund zuur aan. Een wit precipitaat scheidde uit, gefiltreerd, gewassen met water, en droog bij 110°C.


Is Materieel Co. van Hubeixindesheng, Ltd een fabrikant van de buisadditieven van de bloedinzameling. De producten EDTA-K2/k3/na2 door ons bedrijf worden ontwikkeld en worden geproduceerd zijn de professionele producten dat van het bloedantistollingsmiddel. Bovendien veroorzaakt ons bedrijf heparinereeks en stollingsmiddelenreeks, Siliconizing-agentenreeks, kaliumoxalaat en natrium ook fluoride en andere producten. Voorts is ons bedrijf een professionele biochemische reagensfabrikant, en het heeft ook het onderzoek en de ontwikkeling en productie van biologische buffers, chemiluminescentiereagentia, chromogene stofsubstraten, enzympreparaten, carbomers en andere producten. Als u in het begrip van onze producten geinteresseerd bent, kunt u onze officiële website aan contactklantenservice voor meer informatie ingaan. Hubei Xindesheng stemt in met uw bezoek.

 

De producten van het Deshengedta

1 Dipotassium ethylenediaminetetraacetate
2 Tripotassium ethylenediaminetetraacetate
3 Disodium ethylenediaminetetraacetate

 

Ethylenediaminetetraacetic Zure Gebruik en Voorbereidingsmethodes 0 van het EDTAedta K2/EDTA K3Ethylenediaminetetraacetic Zure Gebruik en Voorbereidingsmethodes 1 van het EDTAedta K2/EDTA K3

Contactgegevens
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Abby

Tel.: +8615071057538

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)