Bericht versturen
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
producten
Thuis /

producten

CAPS-Buffer 3 (Cyclohexylamine) - 1-Propanesulfonic Zuur CAS 1135-40-6

Productgegevens

Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA

Merknaam: DESHENG

Certificering: ISO9001:2008

Modelnummer: Kappen

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 10g

Prijs: Negotiable

Verpakking Details: Plastic fles/Ctn-Doos

Levertijd: 1-3 dagen

Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Levering vermogen: 100kg/Month

Krijg Beste Prijs
Contact opnemen
Specificaties
Hoog licht:

3 (Cyclohexylamine) - Zuur 1-Propanesulfonic

,

CAPS-Buffer CAS 1135-40-6

naam:
CAPS-Buffer
Volledige naam:
3-Cyclohexylaminopropanesulfonic Zuur
Apperance:
Wit Crystal Powxer
CAS#:
1132-61-2
Moleculair:
C9H19NO3S
Molecuulgewicht:
221.32
Categorie:
Goede s-buffer
Toepassing:
PH aanpassing
Gebied:
Biologische wetenschap
Industrie:
Medisch & Gezondheid
Productnaam:
digitale ph sensor
Gebruik:
voorbereiding van bufferoplossingen, Industriële Chemische producten
Cas nr.:
1135-40-6
naam:
CAPS-Buffer
Volledige naam:
3-Cyclohexylaminopropanesulfonic Zuur
Apperance:
Wit Crystal Powxer
CAS#:
1132-61-2
Moleculair:
C9H19NO3S
Molecuulgewicht:
221.32
Categorie:
Goede s-buffer
Toepassing:
PH aanpassing
Gebied:
Biologische wetenschap
Industrie:
Medisch & Gezondheid
Productnaam:
digitale ph sensor
Gebruik:
voorbereiding van bufferoplossingen, Industriële Chemische producten
Cas nr.:
1135-40-6
Beschrijving
CAPS-Buffer 3 (Cyclohexylamine) - 1-Propanesulfonic Zuur CAS 1135-40-6

CAPS-bufferbuffer 3 (Cyclohexylamine) - 1-Propanesulfonic Zuur CAS 1135-40-6

 

Hoeveel u van de toepassing en de configuratie van CAPS op de hoogte is
De volledige naam van CAPS is cyclohexylaminopropanesulfonic zuur 3. De verschijning is de witte deeltjes van het poederkristal, die in water kunnen worden opgelost maar het ontbindingstarief is langzaam. Het CAS-aantal is 1135-40-6 en de moleculaire formule is C9H19NO3S. Het is een biologische buffer en in biochemische kenmerkende uitrustingen, PCR kenmerkende uitrustingen, DNA-extractieuitrustingen en de uitrustingen van de RNAextractie meestal gebruikt. Maar wat andere toepassingen naast deze plaatsen? Het volgende zal de toepassingen van CPSA introduceren.

 

Korte inleiding

Volledige Naam N-Cyclohexyl-3-Aminopropanesulfonic zuur Molecuulgewicht 221.32
Afkorting CAPS Moleculaire formule C9H19NO3S
CAS No 1135-40-6 ENIECS 214-492-1
Verschijning Wit kristalpoeder Zuiverheid ≥99%

3 (cyclohexylamine) - het 1-propanesulfonic zuur wordt afgekort als CAPS, dat een biologische buffer is. Cas1135-40-6, is zijn moleculaire formule C9H19NO3S, is het molecuulgewicht 221,32, is het wit kristallijn poeder.

Goede Bufferoplossingen 3 van CAPS (Cyclohexylamine) - 1-Propanesulfonic Zuur 0
Het witte kristallijne poeder van CAPS

Buffercapaciteit van 3 (cyclohexylamine) - 1-propanesulfonic zure bufferoplossing:
Het toevoegen van een kleine hoeveelheid sterk zuur of alkali aan de bufferoplossing zal niet de pH waarde van de oplossing veel veranderen, maar als de hoeveelheid zuur en alkali groot is, zal de bufferoplossing zijn als buffer optredend voor effect verliezen. Dit toont aan dat zijn buffercapaciteit beperkt is.
De buffercapaciteit van de bufferoplossing is verwant met de concentratie van de componenten die omhoog de bufferoplossing maken. De bufferoplossing uit 0.1mol wordt samengesteld die·L-1HAc en 0.1mol·L-1NaAc heeft een grotere buffercapaciteit dan de bufferoplossingen van 0.01mol·L-1HAc en 0.01mol·L-1NaAc. Dit punt kan door berekening worden bevestigd. Maar de concentratie van de componenten van de bufferoplossing zou niet moeten te hoog zijn, anders, het effect tussen ionen kan niet worden genegeerd.
Wanneer de verhouding van de twee componenten van de bufferoplossing geen 1:1 is, wordt het als buffer optredende voor effect verminderd en de buffercapaciteit wordt verminderd. Wanneer c (zout) /c (zuur) 1:1 is,△ is pH het kleinst en de buffercapaciteit is groot. Hetzij voor zuur of alkali, heeft het een groter als buffer optredend voor effect. De pH waarde van de bufferoplossing kan door de volgende formule worden berekend:
Op dit ogenblik, is de buffercapaciteit groot. De verder verhouding van de als buffer optredende voor componenten is van 1:1, kleiner de buffercapaciteit, en het kan een als buffer optredende voor rol zelfs niet spelen. Voor om het even welk buffersysteem, is er een efficiënte bufferwaaier, die ruwweg binnen één pH eenheid aan elke kant van pKaφ (of pKbφ) is.

Goede Bufferoplossingen 3 van CAPS (Cyclohexylamine) - 1-Propanesulfonic Zuur 1
Zwak zuur en zijn zout (zwak zuur en zijn verenigde basis) systeem pH=pKaφ±1
Zwakke basis en zijn zout (zwakke basis en zijn verenigd zuur) systeem pOH=pKbφ±1

 

Bijvoorbeeld, is pKaφ van HAc 4,76, zodat zijn HAc en NaAc geschikt om een bufferoplossing met pH van 3,76 tot 5,76 voor te bereiden, die een groter als buffer optredend voor effect in dit gamma heeft. De buffercapaciteit is het grootst wanneer het voorbereiden van een bufferoplossing met pH=4.76, op dit ogenblik (c (HAc) /c (NaAc) =1. 3 (cyclohexylamine) - 1 propanesulfonic zuur heeft een brede waaier van gebruik, 3 is het cyclohexylaminopropanesulfonezuur (CAPS) vrij stabiel in aard, met een pKawaarde van 10,4 bij 25°C en een pH bufferwaaier van 9.7-11.1. Het wordt wijd gebruikt in biochemische analyse en de kenmerkende industrieën in vitro.

 

CAPS 3 (cyclohexylamine) - 1 propanesulfonic zuur heeft een brede waaier van gebruik:
CAPS wordt wijd gebruikt als biologische buffer: gebruikt in biochemische kenmerkende uitrustingen, DNA/RNA-extractieuitrustingen en PCR kenmerkende uitrustingen; gebruikt in enzymatische chemie en HPLC scheiding van alkalische drugsbuffer. Wanneer CAPS als biologische buffer wordt gebruikt, vergt het betere zuiverheid. Over het algemeen, moet het analytisch zuiver zijn. Wanneer gebruikt in de industrie, zijn de zuiverheidsvereisten vrij laag, maar de verschillende behandelingen moeten voor verschillend worden gemaakt

 

Toepassingen.
CAPS wordt gebruikt in de industrie: voor nieuwe deklagen en nieuwe materialen, is CAPS ook een grondstof voor de productie van lassenmaterialen, airconditioningsuitrusting en het lithium van het productiemetaal.
Gebruikt als analytische reagens, de drager van de hitteuitwisseling, en ook gebruikt in de farmaceutische industrie. Gebruikt voor airconditioning, maar ook voor het maken van vuurwerk; droge batterijen en het maken van metaallithium, en ook gebruikt als stroom en deshydratiemiddel.
Voor de deklaagindustrie, wordt het gebruikt als genezende agent op basis van water van de isohydrogenester. De isocyanaat genezende agent op basis van water kan stabiel met harsen coëxisteren die actieve groepen (hydroxyl, carboxyl, amine, epoxy, enz.) bevatten lange tijd bij kamertemperatuur.

De Deshengtechnologie heeft diagnostischee reagentia in vitro voor bloed het testen sinds 2005, en heeft diepgaand onderzoek naar de reagentia van nieuwe Trinder, de biologische buffers en chemiluminescentiereagentia voor chromogene stofsubstraten ontwikkeld en geproduceerd.

 

1. CAPS wordt gebruikt als biologische buffer: CAPS wordt hoofdzakelijk gebruikt in biochemische kenmerkende uitrustingen, DNA/RNA-extractieuitrustingen en PCR kenmerkende uitrustingen, als buffer voor enzymatische chemie en HPLC scheiding van alkalische drugs. CAPS kan alkalische phosphatase activiteit ook steunen en de groei van Aeromonas remmen bij pH van 10,5. Het kan ook in gedeioniseerd water worden opgelost en aan pH 11,0 reiniging van fibronectin worden aangepast.
CAPS wenst betere zuiverheid wanneer gebruikt als biologische buffer, en vereist over het algemeen analytische zuiverheid. Wanneer gebruikt in de industrie, zijn de zuiverheidsvereisten vrij laag, maar de verschillende behandelingen moeten voor verschillende toepassingen worden gemaakt.
2. CAPS wordt gebruikt in de industrie: gebruikt voor nieuwe deklagen en nieuwe materialen. CAPS is ook de grondstof voor de productie van lassenmaterialen, airconditioningsuitrusting en het lithium van het productiemetaal.
3. Gebruikt als analytische reagens, de drager van de hitteuitwisseling, en ook in de farmaceutische industrie. Voor airconditioning, wordt het ook gebruikt om vuurwerk, droge batterijen en metaallithium te maken, en als stroom en deshydratiemiddel ook gebruikt.
4. Voor de deklaagindustrie, wordt het gebruikt als isocyanaat genezende agent op basis van water. De isocyanaat genezende agent op basis van water kan stabiel met harsen coëxisteren die actieve groepen (hydroxyl, carboxyl, amine, epoxy, enz.) bevatten lange tijd bij kamertemperatuur.


De CAPS-toepassing is ruwweg dat, zal het volgende de conventionele configuratiemethode van CAPS introduceren
Aangezien de CAPS-buffer hoofdzakelijk samengesteld uit CAPS en gedeioniseerd water is, pas de pH waarde met natriumhydroxyde aan om contact met lucht te vermijden. Voeg gedeioniseerd water aan CAPS aan 900ml toe, pas pH aan 11,0 met 2mol/L-NaOH aan, dan verdun aan 1L en opslag bij 4ºC. Over het algemeen, heeft een buffer met een hoge methanolconcentratie een goed effect op de overdracht van lage - molecuulgewichtproteïnen, terwijl een buffer met een lage methanolconcentratie of zelfs geen methanol voor de overdracht van hoogte bevorderlijk is - molecuulgewichtproteïnen. De concentratie van methanol in CAPS elektro-stempelt buffer is 0-20%, zodat is CAPS elektro-stempelt buffer geschikter voor de overdracht van laag - molecuulgewichtproteïnen.

Stuur uw vraag
Stuur ons uw verzoek en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.
Stuur