Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Thuis ProductenDe Buisadditieven van de bloedinzameling

Cas 5625-37-6 van de PIJPEN de Goede s Buffer Zure 99% Zuiverheid van piperazine-1,4-Diethanesulfonic

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
Aangezien een verdeler van het ziekenhuisagent, uw de Buisadditieven van de Bloedinzameling zeer kostuum voor mijn behoeften is, denk ik wij hebben goede zaken met elkaar vestigen, danken u!

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Cas 5625-37-6 van de PIJPEN de Goede s Buffer Zure 99% Zuiverheid van piperazine-1,4-Diethanesulfonic

Cas 5625-37-6 PIPES Good's Buffer Piperazine-1,4-Diethanesulfonic Acid 99% Purity
Cas 5625-37-6 PIPES Good's Buffer Piperazine-1,4-Diethanesulfonic Acid 99% Purity Cas 5625-37-6 PIPES Good's Buffer Piperazine-1,4-Diethanesulfonic Acid 99% Purity Cas 5625-37-6 PIPES Good's Buffer Piperazine-1,4-Diethanesulfonic Acid 99% Purity Cas 5625-37-6 PIPES Good's Buffer Piperazine-1,4-Diethanesulfonic Acid 99% Purity Cas 5625-37-6 PIPES Good's Buffer Piperazine-1,4-Diethanesulfonic Acid 99% Purity Cas 5625-37-6 PIPES Good's Buffer Piperazine-1,4-Diethanesulfonic Acid 99% Purity

Grote Afbeelding :  Cas 5625-37-6 van de PIJPEN de Goede s Buffer Zure 99% Zuiverheid van piperazine-1,4-Diethanesulfonic

Productdetails:
Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA
Merknaam: DESHENG
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: PIJPEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10g
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plastic fles/Ctn-Doos
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: Pijpen Chemische naam: 1,4-Piperazinediethanesulfonic Zuur
CAS No.: 5625-37-6 Zuiverheid: >99%
Verschijning: Wit Crystal Powder Molecuulgewicht: 302,368
Moleculaire Formule: C8H18N2O6S2 Type: AR
Categorie: Goede Buffer Functie: PH Aanpassing
de industrie: Medische gezondheid
Hoog licht:

PIJPEN Goede s Buffer

,

Cas 5625-37-6 Goede s Buffer

,

5625-37-6 Zuur 4-Diethanesulfonic

Cas 5625-37-6 van de PIJPEN de Goede s Buffer Zure 99% Zuiverheid van piperazine-1,4-Diethanesulfonic

De goede s-kwaliteit fabrikant-Desheng van bufferpijpen

 

Sleutelwoorden: Goede s-buffer, PIJPEN, piperazine-1,4-diethanesulfonic zuur

De volledige naam van PIJPEN is piperazine-1,4-diethanesulfonic zuur, een substantie die pH van de oplossing binnen een bepaalde waaier kan handhaven. Wanneer een bepaalde hoeveelheid zuur en alkali aan sommige oplossingen wordt toegevoegd, heeft het het effect van het belemmeren van de pH verandering van de oplossing, die een als buffer optredende voor biologische buffer wordt genoemd. Zulk een oplossing wordt genoemd een bufferoplossing. De PIJPEN is een belangrijk lid van Goede s-buffer. De goede s-buffer is een buffersysteem toepassingsgericht aan het onderzoek van de het levenswetenschap, dat niet binnen deelneemt en zich niet in biochemische processen mengt.

 

 

Productnaam Piperazine-n, n'-BIB (2-ethanesulfonic zuur)
Afkorting PIJPEN Moleculaire formule C8H18N2O6S2
CAS No 5625-37-6 Molecuulgewicht 302.40
Verschijning Wit kristallijn poeder Zuiverheid >99%
Opslagvoorwaarden Kamertemperatuur, lichtdicht en vochtbestendig

 

Cas 5625-37-6 Zuur 0 van piperazine-1,4-Diethanesulfonic van de pijpen99% Goed s Buffer

Cas 5625-37-6 Zuur 1 van piperazine-1,4-Diethanesulfonic van de pijpen99% Goed s Buffer

Structuurdiagram van piperazine-1,4-diethanesulfonic zuur (PIJPEN)

De pH bufferwaaier van PIJPEN is 6.1-7.5, onoplosbaar in water, oplosbaar in NaOH-waterige oplossing. De PIJPEN is verschillend van buffers die twee (2-hydroxyethyl) bevatten aminogroepen (zoals BIB-Tris, Bicine). Het kan geen stabiele complexen met de meeste metaalionen vormen, en is geschikt voor buffers in oplossingssystemen die metaalionen bevatten. Volgens bestaande onderzoeksresultaten, kunnen de PIJPEN om tubulin te zuiveren gebruikend phosphocellulose chromatografie, recombinante GTP-Bindende proteïnen ARF1 en ARF2 te zuiveren door gelfiltratie worden gebruikt, en als buffer te gebruiken om transketolase van E. coli te kristalliseren. Aangezien de PIJPEN vrije basissen kunnen vormen, is het niet geschikt voor redoxsystemen. In de chromatografie van de kationenuitwisseling, zou een lage concentratie van PIJPENbuffer moeten worden gebruikt, omdat de PIJPEN een vrij grote Ionische sterkte heeft en zijn pKawaarde afhankelijk van de concentratie is.

 

1-4-Piperazine Zure de Pijpen Biologische Buffer van Diethylsulfonic

 

De pijpen, Chinees naam 1-4-piperazine diethylsulfonic zuur, is een amfotere bufferoplossing, pH is de bufferwaaier 6.1-7.5, onoplosbaar in water, oplosbaar in NaOH-waterige oplossing. Het heeft een goede buffercapaciteit in de waaier van pH 7.2-7.4.

Opslagvoorwaarden StoreatRT.
Oplosbaarheid 0.1MNaOH: kleurloos 0.25g/mLChemicalbook, duidelijk,
Kleur Wit
Vorm Micro-CrystallinePowder

 

In 1960, één van de reeks ethanesulfonic zure die bufferreagentia door goede s et al. worden ontwikkeld. Heeft sommige belangrijke kenmerken gemeenschappelijk voor de goede bufferoplossingen van s, die omvatten:

1) Lage UV (λ≥ 260 NM) absorbering;

2) De oplosbaarheid in water is het hoogst, maar de oplosbaarheid in andere oplosmiddelen is het laagst;

3) PKa wordt gevestigd in de neutrale waaier en niet door temperatuur gemakkelijk beïnvloed;

4) De pH waarde is stabiel;

5) De interferentiereactie is klein en het enzym of de chemie zijn stabiel;

6) Het is gemakkelijk samen te stellen.

 

De efficiënte bufferwaaier van pijpen was pH 6.1-7.5, PKA = 6,8 (25 ℃). Omdat zijn PKA aan fysiologische pH dicht is, is het geschikt voor celcultuur. Bovendien in dier en plant histochemie, kunnen de pijpen ook als bufferreagens worden gebruikt om de lipideschade en de experimentele die illusie te minimaliseren door glutaraldehyde bevestiging wordt veroorzaakt.

 

Verschillend van buffers bevattende BIB (2-hydroxyethyl) aminogroepen (zoals BIB Tris, bicine), kunnen de pijpen geen stabiele complexen met de meeste metaalionen vormen, zodat is het geschikt voor buffers die metaalionen bevatten. Volgens vorige studies, kunnen de PIJPEN worden gebruikt om tubulin te zuiveren door de chromatografie van het cellulosefosfaat te gebruiken, en recombinante GTP te zuiveren bindend eiwitarf1 en ARF2 door gelfiltratie als buffer om ketoenzyme van E. coli te kristalliseren.

 

wegens de vorming van vrije basissen, pijp is niet geschikt voor redoxsysteem. In de chromatografie van de kationenuitwisseling, zou de lage concentratie van pijpenbuffer wegens zijn vrij hoge Ionische sterkte en pKawaarde moeten worden gebruikt afhankelijk van de concentratie.

 

De pKawaarde van pijpen is dicht aan fysiologische pH, en het kan niet worden geabsorbeerd wanneer het overgaan door celmembraan, en het kan door ultraviolet overgaan. In de studie van de methode van de lactaatoxydase voor de bepaling van melkzuur in plasma, vond men dat de stabiliteit van pijp bij 37 ℃ 172 uren beter was dan dat van Tris 72 uren.

 

De resultaten toonden aan dat pi die die oplossing bevlekken met pijpenbuffer zou kunnen wordt voorbereid worden gebruikt om de celproliferatie en DNA te analyseren ploidy van klinische die tumor, en 4%-paraformaldehyde met 50 mmol/l-pijpenbuffer voor immunofluorescentie etikettering kunnen wordt voorbereid zou worden gebruikt.

 

Wanneer adenosine het difosfaat (ADP) aan slappe waaiervormige myofibroblasts bindt, kan de pijp als buffer worden gebruikt om van de ultrastructuur van urine zure oxydase in peroxisome rattenlever de plaats te bepalen, en kan de polymerisatie van gezuiverde tubulin ook veroorzaken.

 

De pijpen wordt wijd gebruikt in moleculaire biologie, farmacologie en ander wetenschappelijk onderzoek. Het is strikt belemmerd om in menselijk lichaam worden gebruikt. Het product door Desheng wordt ontwikkeld en wordt geproduceerd kan in biochemische kenmerkende uitrusting, de extractieuitrusting van DNA/van RNA en PCR kenmerkende uitrusting worden gebruikt die. Maar wij moeten aandacht aan de volgende punten besteden wanneer het gebruiken van het:

1. De oplossing in het experiment zou wordt gebruikt met zuiver water moeten worden voorbereid, en de container zou met zuiver water keer die v3o3or gebruik moeten worden schoongemaakt meer dan drie.

2. De pijpenbuffer is gevoelig tot licht en gemakkelijk te ontbinden, zodat zou het in bruine container moeten worden ingepakt.

3. Elke oplossing zal met naam, specificatie, concentratie en voorbereidingsdatum worden gemerkt.

4. Het is verboden om de oplossing met de huid direct te contacteren, om die de lichaamsverwonding te vermijden door giftige substanties wordt veroorzaakt.

5. Vermijd de oplossingsverslechtering door de drastische verandering van temperatuur wordt veroorzaakt, en neem het aangezien u het, gebruikt om de fout van analyseresultaten te vermijden dat.

 

Omdat elke cel verschillende gevoeligheid aan de oplossing heeft, is het noodzakelijk om de concentratiewaaier van de oplossing te bepalen dat vóór het onderzoeken van cellen (de te hoge concentratie zal alle cellen doden, zal de te lage concentratie niet giftig zijn, allebei waarvan geen onderzoeksrol) moet worden onderzocht kunnen spelen.

 

Voorbereidingsmethode van PIJPENoplossing (ongeveer 1-2L) met verschillende pH waarde

1. Met 0.1M oplossing (a)

(1) NaOH/gedeioniseerde water=4g/400ml…①

(2) „①+PIPES 30.237g“… ②

(3)② +Deionized-water (ongeveer 600ml) =1,000ml

2. Met 0.1M de oplossing van NaOH (b): Het gedeioniseerde water 1,000ml van NaOH 4g/

3.pH 5,6 1,000ml (A) +0ml (B) (a): (B)=5: 0

pH 6,4 1,000ml (A) +200ml (B) (a): (B)=5: 1

pH 6,8 1,000ml (A) +400ml (B) (a): (B)=5: 2

pH 7,2 1,000ml (A) +600ml (B) (a): (B)=5: 3

pH 7,7 1,000ml (A) +800ml (B) (a): (B)=5: 4

Cas 5625-37-6 Zuur 3 van piperazine-1,4-Diethanesulfonic van de pijpen99% Goed s Buffer

 

 

Contactgegevens
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Abby

Tel.: +8615071057538

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)