Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Thuis ProductenDe Buisadditieven van de bloedinzameling

Het Gelserum die van de serumscheiding de Separatorgel van het Gelserum voor de Buizen van de Bloedinzameling scheiden

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
Aangezien een verdeler van het ziekenhuisagent, uw de Buisadditieven van de Bloedinzameling zeer kostuum voor mijn behoeften is, denk ik wij hebben goede zaken met elkaar vestigen, danken u!

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Het Gelserum die van de serumscheiding de Separatorgel van het Gelserum voor de Buizen van de Bloedinzameling scheiden

Serum Separation Gel Serum Separating Gel Serum Separator Gel For Blood Collection Tubes
Serum Separation Gel Serum Separating Gel Serum Separator Gel For Blood Collection Tubes Serum Separation Gel Serum Separating Gel Serum Separator Gel For Blood Collection Tubes Serum Separation Gel Serum Separating Gel Serum Separator Gel For Blood Collection Tubes Serum Separation Gel Serum Separating Gel Serum Separator Gel For Blood Collection Tubes Serum Separation Gel Serum Separating Gel Serum Separator Gel For Blood Collection Tubes

Grote Afbeelding :  Het Gelserum die van de serumscheiding de Separatorgel van het Gelserum voor de Buizen van de Bloedinzameling scheiden

Productdetails:
Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA
Merknaam: DESHENG
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: Ds-CP01
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 20kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plastic fles/Ctn-Doos
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: Het Gel van de serumscheiding Toepassing: Bloed het Testen
Eigenschappen: thixotropic eigenschappen en barrièreeigenschappen Pakket: 20/25kg
Hoog licht:

Het Gel van de het Serumscheiding van bloedbuizen

,

Het Serum die van bloedbuizen Gel scheiden

,

Het Gel van de het Serumseparator van bloedbuizen

Het Gelserum die van de serumscheiding de Separatorgel van het Gelserum voor de Buizen van de Bloedinzameling scheiden

 

 

Voordelen die van Desheng-Serum Gel scheiden:

1 Professionele het team en de productiefaciliteiten van R&D en materiaal, ervaren productieteam
2 Ervaren buitenlandse handelsteam
3 Verkregen Chinese nationale octrooiproducten
4 Gebruikt op vele verschillende gebieden
5 Kan volgens verschillende indicatoren worden aangepast

 

Analyse van de componenten van serumscheiding

Het gel van de serumscheiding is een chemisch inert en thixotropic kleverig colloïde. Zijn dichtheid is enkel tussen de dichtheid van serum en bloedstolsel. Na centrifugeren, kunnen het serum en het bloedstolsel volledig worden gescheiden. Het serum is snel gescheiden en de materiële uitwisseling tussen bloedcellen en serum wordt verhinderd, makend bloed veiliger, sneller en geschiktere testen en chemische experimenten.

 

Het Gelserum die van de serumscheiding de Separatorgel van het Gelserum voor de Buizen van de Bloedinzameling scheiden 0

In dit artikel, zullen de componenten van het gel van de serumscheiding worden geanalyseerd en de prestaties van het gel van de serumscheiding zullen worden vergeleken.

1. Analyse van de componenten van de scheidingsgel van het polysiloxaneserum: Het gel van de serumscheiding is samengesteld uit polysiloxane, siliciumdioxyde, verdunner en additieven. Het hoofdlichaamsmateriaal bevat 80% aan 90% van polysiloxane, 10% aan 15% van siliciumdioxyde, en over 2% van verdunners en additieven. De verschijning van het de scheidingsgel van het polysiloxaneserum is een doorzichtig, blauw-gekleurd colloïde, en de tekening is niet lang.

 

2. Analyse van de samenstelling van de scheidingsgel van het polyacrylateserum: Het gel van de serumscheiding is samengesteld uit polyacrylate, fumed kiezelzuur en additieven. De polyacrylateinhoud van het belangrijkste materiaal is 96%, is het fumed kiezelzuur 3%, en het additief is 1%. De verschijning die van polyacrylateserum gel scheiden is kleurloos en transparant colloïde, met goede vezeligheid.

 

3. Orthogonal experimenten op de componenten van het gel van de serumscheiding tonen aan dat fumed kiezelzuur de grootste invloed op de thixotropie en de viscositeit van het gel van de serumscheiding heeft. Of het gastheermateriaal waterstofbanden en de grootte van de polariteit kan verstrekken hebben een bepaalde invloed op de thixotropie van het gel van de serumscheiding. Wanneer de dichtheid van het hoofdlichaamsmateriaal minder dan 1g/cm3 is, speelt het gestorte kiezelzuur een belangrijke rol in het aanpassen van de dichtheid van het gel van de serumscheiding. De bijkomende agent van de silaankoppeling kan de thixotropie van het gel van de serumscheiding verfijnen.

 

De samenstelling van het gel van de serumscheiding heeft een groot die verschil in het effect door het product wordt getoond, en de fabrikant van het gel van de serumscheiding kan één hier adviseren. Is Materieel Co. van Hubeixindesheng, Ltd gespecialiseerd in de productie van het gel van de serumscheiding meer dan tien jaar. Het heeft rijke ervaring in de ontwikkeling en de productie van het gel van de serumscheiding. Het heeft een professioneel team om R&D en productie, met uitstekende productkwaliteit en hoge productieefficiency te beheren. De pakhuisvoorraad volstaat, en de orde zal onmiddellijk worden verscheept. Als u in de producten van Desheng geinteresseerd bent, te gaan gelieve de officiële website van Desheng aan contactklantenservice voor in meer informatie.

 

De rol van scheidingsgel in progesteroneopsporing

Het Gelserum die van de serumscheiding de Separatorgel van het Gelserum voor de Buizen van de Bloedinzameling scheiden 1

 

Wat is een scheidende lijm?

Het scheidingsgel is een soort polymeermateriaal. Omdat zijn dichtheid tussen serum en (of) plasma en bloedcellen is, kan het een gelbarrière tussen bloedstolsel en serum en (of) plasma na centrifugeren vormen, zodat kan het serum en/of plasma van bloed snel scheiden. Bovendien verbetert het scheidingsgel de stabiliteit van serumanalyse, kan de steekproef in de originele buis worden vervoerd en worden opgeslagen, en kan hemolyse tijdens opslag op lange termijn ook verhinderen. Het scheidingsgel heeft het risico van adsorptie van lipophilic analytes en drugs, en het adsorptieeffect is verwant met de contacttijd en het steekproefvolume. Bovendien sommige onstabiele zijn analytes, zoals therapeutische drugs en steroid hormonen, niet geschikt voor opslag op lange termijn in de buis van de het bloedinzameling van het scheidingsgel.

 

Wat is progesterone?

De progesterone wordt afgescheiden door corpusluteum en de eierstok. Het is middenmetabolite van steroid hormoonsynthese. Zijn fysiologische rol is het endometrium te maken dat reeds in het proliferative stadium onder de actie van oestrogeen blijft is zich zich ontwikkelen en verspreiden, dik maken en vergroten, wordt zacht en afscheidt slijm. Het voorbereidingen treffen voor inplanting van bevruchte eieren speelt een belangrijke rol in het handhaven van normale menstruele cyclus en normale zwangerschap.

 

Waarom progesterone het testen?

De opsporing van progesterone kan het klinische oordeel van ovulatie, de functie van corpusluteum en zwangerschap bijstaan, en de nauwkeurigheid van de resultaten is zeer belangrijk. Momenteel, gebruiken vele klinische laboratoria immunoassay systemen om progesterone te ontdekken. De instructies wijzen duidelijk erop dat de progesteronesteekproeven niet in bemonsteringsflessen zouden moeten worden opgeslagen die gel-type bevatten isoleert om vertraagde absorptie te vermijden, en elk laboratorium wordt vereist het noodzakelijk is die de geschiktheid van de de buizen van de bloedinzameling en producten te beoordelen van de serumscheiding door hen worden gebruikt.

 

Vergelijking van twee soorten de buizen van de bloedinzameling voor opsporing in real time van progesteroneinhoud

De directe opsporingsresultaten van serumprogesterone in de gewone buizen van de bloedinzameling waren hoger dan die in de afzonderlijke buizen van de gelinzameling. Er was geen significant verschil in de opsporingsresultaten van progesterone tussen de twee buizen van de bloedinzameling in de low-value groep; terwijl de progesterone tussen de twee buizen van de bloedinzameling in de middelgrote groep en de hoogwaardige groep Er duidelijke verschillen in de testresultaten zijn. De inhoud van de serumprogesterone in de gewone buizen van de bloedinzameling zonder scheidingsgel is over het algemeen hoger dan dat in de inzamelingsbuizen van het scheidingsgel.

 

De tendens van de opsporingstijd van serumprogesterone in gewone de inzamelingsbuizen van het serumbloed

Het serum in de gewone buis van de seruminzameling werd opgeslagen bij 2~8℃, en de resultaten van de progesteronetest veranderden niet beduidend binnen 72 uren. De testresultaten toonden aan dat het serum in de gewone buis van de seruminzameling bij 2~8℃ 72 uren werd opgeslagen, de lage waardegroep, de middenwaarde was Er na verloop van tijd geen significante verandering in de progesteroneinhoud van de hoogwaardige groep en de hoogwaardige groep.

 

Veranderingstendens van de opsporingstijd van de serumprogesterone in de buis van de het bloedinzameling van het scheidingsgel

Het serum in de gel-gescheiden buis van de seruminzameling werd opgeslagen bij 2~8℃, en de resultaten van de progesteronetest veranderden niet beduidend binnen 72 uren. De testresultaten toonden aan dat het serum in de gel-bevattende buis van de seruminzameling 72 uren bij 2~8℃ werd opgeslagen, lage waardegroep de inhoud van progesterone in de middenwaardegroep en de hoogwaardige groep veranderde niet beduidend na verloop van tijd. Nochtans, voor zwangere vrouwen en patiënten met hoge verdenking van hoge progesteroneniveaus, zou het type van de buis van de bloedinzameling zorgvuldig moeten worden geselecteerd, en de klinische verwijzingswaaier van progesteronewaarden voor verschillende types van de buizen van de bloedinzameling moeten zou worden gevestigd. Voor dezelfde patiënt, moet dezelfde buis altijd tijdens de test worden gebruikt, en de twee buizen van de bloedinzameling kunnen niet worden gemengd, om grote veranderingen in de opsporingswaarde van progesterone te vermijden, die de klinische diagnose zal beïnvloeden.

Het Gelserum die van de serumscheiding de Separatorgel van het Gelserum voor de Buizen van de Bloedinzameling scheiden 2

 

De prestaties van het gel van de serumscheiding:
Het principe van het gel van de serumscheiding: het soortelijke gewicht van het scheidingsgel is tussen 1.045-1.065, en het scheidingsgel heeft goede thixotropie en isolatieeigenschappen. Wanneer het scheidende gel en het gecoaguleerde bloed in dezelfde reageerbuis, onder de actie van middelpuntvliedende kracht worden gecentrifugeerd, zijn de waterstofbanden tussen de scheidende gelmolecules gebroken en omgezet in een low-viscosity vloeistof. Omdat zijn soortelijk gewicht tussen de bloedcel en het serum is, is het gescheiden tijdens het centrifugerenproces. De lijmrand accumuleert geleidelijk aan tussen het serum en het bloedstolsel. Wanneer de externe middelpuntvliedende kracht verdwijnt, verenigen de intermoleculaire waterstofbanden opnieuw om een netwerkstructuur te vormen, en het scheidingsgel wordt opnieuw een high-viscosity colloïde, vormt een dichte isolatielaag om het serum en de bloedstolsels te scheiden.

 

De prestaties van het gel van de serumscheiding: De verschijning van het scheidingsgel is een kleurloos transparant colloïde met een lichte geur, fysiologisch inert, en onoplosbaar in water. Het relatieve soortelijke gewicht van het scheidende rubber is 1.0451.065g/cm ³, is de viscositeit 100.000 tot 300.000 centipas, en de vluchtige inhoud is ≤ 1,5%. Heeft goede thixotropic eigenschappen en isolatieeigenschappen.

 

Is Materieel de Technologieco. van Hubeixindesheng, Ltd een professionele fabrikant van het gel van de serumscheiding in China. Het is bezig geweest met het onderzoek en de ontwikkeling en productie van de buisadditieven van de bloedinzameling sinds 2005. Het heeft een ervaren R&D-team en productieteam. Verkreeg het nationale certificaat van het uitvindingsoctrooi.

Van de de Buisscheiding van de bloedinzameling BCT van het Gelvacutainer Gel 3 van de Serumseparator

  

Contactgegevens
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Abby

Tel.: +8615071057538

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)