Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Thuis ProductenDe Buisadditieven van de bloedinzameling

Ethylenediaminetetraacetic Zuur van het EDTAk2 EDTA K3 voor de Buizen van de Bloedinzameling

CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
CHINA Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
Aangezien een verdeler van het ziekenhuisagent, uw de Buisadditieven van de Bloedinzameling zeer kostuum voor mijn behoeften is, denk ik wij hebben goede zaken met elkaar vestigen, danken u!

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Ethylenediaminetetraacetic Zuur van het EDTAk2 EDTA K3 voor de Buizen van de Bloedinzameling

EDTA K2 EDTA K3 Ethylenediaminetetraacetic Acid For Blood Collection Tubes
EDTA K2 EDTA K3 Ethylenediaminetetraacetic Acid For Blood Collection Tubes EDTA K2 EDTA K3 Ethylenediaminetetraacetic Acid For Blood Collection Tubes EDTA K2 EDTA K3 Ethylenediaminetetraacetic Acid For Blood Collection Tubes EDTA K2 EDTA K3 Ethylenediaminetetraacetic Acid For Blood Collection Tubes EDTA K2 EDTA K3 Ethylenediaminetetraacetic Acid For Blood Collection Tubes EDTA K2 EDTA K3 Ethylenediaminetetraacetic Acid For Blood Collection Tubes

Grote Afbeelding :  Ethylenediaminetetraacetic Zuur van het EDTAk2 EDTA K3 voor de Buizen van de Bloedinzameling

Productdetails:
Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA
Merknaam: DESHENG
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: EDTA K2/K3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500g
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plastic fles/Ctn-Doos
Levertijd: 3-5 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: EDTA K2/K3 Volledige naam: Ethylenediaminetetraacetic Zuur EDTA
Vorm: Crystal Powder Kleur: Wit
CAS No: 2001-94-7 Moleculaire Formule: C10H14K2N2O8
Molecuulgewicht: 368.42 Geur: Geurloos
Oplosbaarheid: ≥60% Toepassing: Bloedonderzoek en analyse
Categorie: Vacuum-additieven
Hoog licht:

EDTAk3 Ethylenediaminetetraacetic Zuur

,

EDTAk2 Ethylenediaminetetraacetic Zuur

,

Het EDTA K2 van bloedbuizen

Ethylenediaminetetraacetic Zuur die EDTA K2/EDTA K3 voor de Buizen van de Bloedinzameling wordt gebruikt

Het Antistollingsmiddel Ethylenediaminetetraacetic Zuur Dipotassium Zout van het hoog rendementedta K2

1g of 2.4mmol-het EDTA k2 kon chelate 2.4mmol of 100mg Ca2+

Inleiding wat k2-EDTAbuizen is?

Van de het Bloedinzameling van het EDTAk2 Antistollingsmiddel van de Buisadditieven het EDTA Dipotassium Zout 0

K2 EDTA. De binnenmuur van EDTAbuizen is met een laag bedekt met spray-dried K2-EDTA of K3EDTA. Het EDTA doet dienst als antistollingsmiddel die, die de calciumionen binden en de klonterende cascade onderbreken. Deze buizen worden gebruikt hoofdzakelijk in hematologie.

Op dezelfde manier kunt u vragen, wat k2-bevindt het EDTA zich voor?

De geëvacueerde buizen van de bloedinzameling worden gebruikt voor het testen van parameters in hematologie. De buizen zijn beschikbaar met binnenlandse met een laag bedekte spray-dried K2EDTA (dipotassium ethylenediaminetetraacetic zuur) of K3EDTA (tripotassium ethylenediaminetetraacetic zuur). Beide EDTAzouten remmen de coagulatie van het bloed.

Naast hierboven, wat is de EDTAbuis? EDTAtribunes voor Ethylenediaminetetraacetic zuur. Het EDTA functioneert door calcium in het bloed te binden en het bloed te houden van het klonteren. BD Vacuum plus de Buizen van de Bloedinzameling bevat K2EDTA, die aan de muren van de buis spray-dried is.

Eveneens, vragen de mensen, wat is het verschil tussen het EDTAbuizen van k2 en k3-?

Dipotassium EDTA en tripotassiumedta; dat is het enige verschil. Nochtans, wanneer u naar PCR verwijst, geloof ik dat u over de lage concentratie huidig in het enzym spreekt (0.1mM). Bij dergelijke minuscuul concentraties, hebben K2 en K3 geen significant verschil.

Waarom wij gebruiken EDTAbuis in bloedbank?

De antistollingsmiddelen worden gebruikt om klontervorming in vitro als in vivo te verhinderen zowel. Historisch, is het EDTA geadviseerd als antistollingsmiddel van keus voor het hematological testen omdat het het beste behoud van cellulaire componenten en de morfologie van bloedcellen toestaat.

dipotassium edetate van de productnaam (C10H14K2N2O8·2H2O)

Molecuulgewicht 404,4

Molecuulgewicht 404,4

Van de het Bloedinzameling van het EDTAk2 Antistollingsmiddel van de Buisadditieven het EDTA Dipotassium Zout 1

Gebruik en Dosering

1. Geformuleerd aangezien de gedeioniseerde wateroplossing, en de concentratie volgens het gemak van de onderneming worden bepaald.

2. Algemeen 1,5 dipotassium de antistollings1ml bloedmonster van ~ 2.2mgedta. Een 2,0 mg-antistolling wordt 1 ml-bloedmonster geadviseerd.

Verzegeld en vochtbestendige opslag.

Geldigheidsperiode drie jaar

Productnaam

Di-potassium EDTA
Formule C10 H14 K2 N2 O8 HS Code 2921219000
Molecuulgewicht 368.42 Cas nr 2001-94-7
Structuur C10 H14 K2 N2 O8 EINECS nr 217-895-0
Smeltpunt 182ºC
Kookpunt 182ºC (Dec.)
Verschijning Poeder Kleur Wit
Geur geurloos Oplosbaarheid ≥60%
Inhoud ≥99.0% Chloride ≤0.005%
Sulfaat ≤0.02% Ijzer ≤0.001%
Koper ≤0.0025% Heavy metal ≤0.001%

Hoge Doeltreffendheidsedka Antistollingsmiddel/K2EDTA-Antistollingsmiddelen die in Klinische Chemie 0 worden gebruikt

Gebruik en voorbereidingsmethodes van ethylenediaminetetraacetic zuur (EDTA), EDTA K2/EDTA K3

Ethylenediaminetetraacetic Zuur van het EDTAk2 EDTA K3 voor de Buizen van de Bloedinzameling 3

Ethylenediaminetetraacetic zuur, ook als EDTA wordt bekend, behoort tot een organische verbinding die. Zijn verschijning is wit kristallijn poeder, geurloos en smaakloos, met een smeltpunt van 250°C. Het is oplosbaar in alkalische oplossingen zoals natriumhydroxyde, van het natriumcarbonaat en van de ammoniak oplossing, lichtjes oplosbaar in water, en onoplosbaar in organische oplossingen zoals ethylalcohol. Ethylenediaminetetraacetic zuur wordt hoofdzakelijk gebruikt als disodium zout, en zijn toepassingsgebieden zijn velen en breed opgezet. Omdat ethylenediaminetetraacetic zuur een chelating agent is die met tweewaardige metaalionen zoals Mg2+, Ca2+, Mn2+, en Fe2+ kan combineren. Het meeste nucleases en sommige proteasen vereisen Mg2+ om te functioneren, zodat wordt ethylenediaminetetraacetic zuur vaak gebruikt als inhibitor van nucleases en proteasen.

Ethylenediaminetetraacetic zuur is ook een soort chelaat, dat met calcium in het lichaam kan combineren om chelated calcium te vormen. Daarom heeft ethylenediaminetetraacetic zuur een het smeren effect, een het emulgeren effect en een het oplossen effect op de dentine, die aan de uitbreiding van het wortelkanaal voordelig is. Met jaren van ontwikkeling, zijn de huidige technologie en het niveau van ethylenediaminetetraacetic zuur in de behandeling van het wortelkanaal beduidend verbeterd, en ethylenediaminetetraacetic zuur is klinischer gebruikt.


Ethylenediaminetetraacetic zuur is een belangrijke complicerende agent. Het heeft een brede waaier van gebruik, en kan als blekende en bevestigende oplossing voor de verwerking van kleuren fotogevoelige materialen worden gebruikt, die hulp, vezelverwerkingssteunen, kosmetische additieven, bloedantistollingsmiddelen, detergentia, stabilisatoren, de initiatiefnemers van de synthetisch rubber verven polymerisatie, en ethylenediamine is Tetraacetic zuur een representatieve substantie van chelating agenten. Het kan stabiele in water oplosbare complexen met alkalimetalen, zeldzame aardeelementen en overgangsmetalen vormen. Bovendien kan het ook worden gebruikt om schadelijke radioactieve metalen van het menselijke lichaam snel te ontgiften. Het is ook een agent van de waterbehandeling. Ethylenediaminetetraacetic zuur is ook een belangrijke indicator, maar het wordt gebruikt om metaalnikkel, koper, enz. te titreren, wanneer het wordt gebruikt, het moet met ammoniak worden gebruikt om als indicator te handelen.


Bovendien is de voorbereidingsmethode van ethylenediaminetetraacetic zuur als volgt:
Ethylenediamine reageert met formaldehyde en natriumcyanide. Mengelings60% ethylenediamine de waterige oplossing, 30%-de waterige oplossing van het natriumcyanide en het natriumhydroxyde, houden bij 20℃ en mengeling voor 0.5h. Dan werd de waterige formaldehydeoplossing druppelsgewijze toegevoegd. Na de reactie, werd het water onder verminderde druk gedistilleerd van. Dan herhaal de bovengenoemde verrichting, toevoegend bovenmatig formaldehyde voor de uiterste datum volledig om te reageren het natriumcyanide. Pas pH aan 1,2 met verdund zuur aan. Een wit precipitaat scheidde uit, gefiltreerd, gewassen met water, en droog bij 110°C.

Contactgegevens
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Ankiwang

Tel.: 8615071057538

Fax: 86-0711-3704589

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)