Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Thuis ProductenDe Buisadditieven van de bloedinzameling

De vloeibare VTM-Media van het Virusvervoer voor de Bemonsteringsbuizen van Nucleic Zuuropsporing COVID 2019.

China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
China Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd certificaten
Aangezien een verdeler van het ziekenhuisagent, uw de Buisadditieven van de Bloedinzameling zeer kostuum voor mijn behoeften is, denk ik wij hebben goede zaken met elkaar vestigen, danken u!

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

De vloeibare VTM-Media van het Virusvervoer voor de Bemonsteringsbuizen van Nucleic Zuuropsporing COVID 2019.

Liquid VTM Virus Transport Media For Nucleic Acid Detection COVID 2019 Sampling Tubes.
Liquid VTM Virus Transport Media For Nucleic Acid Detection COVID 2019 Sampling Tubes. Liquid VTM Virus Transport Media For Nucleic Acid Detection COVID 2019 Sampling Tubes. Liquid VTM Virus Transport Media For Nucleic Acid Detection COVID 2019 Sampling Tubes. Liquid VTM Virus Transport Media For Nucleic Acid Detection COVID 2019 Sampling Tubes. Liquid VTM Virus Transport Media For Nucleic Acid Detection COVID 2019 Sampling Tubes. Liquid VTM Virus Transport Media For Nucleic Acid Detection COVID 2019 Sampling Tubes.

Grote Afbeelding :  De vloeibare VTM-Media van het Virusvervoer voor de Bemonsteringsbuizen van Nucleic Zuuropsporing COVID 2019.

Productdetails:
Plaats van herkomst: EZHOU, CHINA
Merknaam: DESHENG
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: VTM
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 100L
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Plastic fles/Pallet
Levertijd: 5-8 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000kg/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: vtm Volledige naam: De Media van het virusvervoer
Merk: DESHENG Buitenkant: Transparant, Roze
Pakket: 1L, 5L, 20L Opslagvoorwaarde: Koel tijdelijk 2-5℃
MOQ: 20L Functie: Nucleic Zuuropsporing
Toepassing: de additieven van de bemonsteringsbuis de industrie: Medische gezondheid
Hoog licht:

De vloeibare VTM-Media van het Virusvervoer

,

Het Vervoermedia van Nucleic Zuurvtm Virus

,

De Media van het het Virusvervoer van COVID 2019 VTM

De vloeibare VTM-Media van het Virusvervoer voor Nucleic Zuuropsporing voor COVID 2019 enz.

 

De Media van het Virusvervoer zijn hoofdzakelijk de component in de buis die van de virusbemonstering wordt toegevoegd. Niet kan elke plaats van de steekproefinzameling door PCR worden ontdekt. Daarom moeten de verzamelde steekproeven van de viruszwabber worden vervoerd. Nadat de steekproeven worden verzonden naar de opsporingsinstelling, worden zij geanalyseerd door PCR versterking en andere methodes, die tot de nucleic zuuropsporing van virus behoren.

De vloeibare VTM-Media van het Virusvervoer voor de Bemonsteringsbuizen van Nucleic Zuuropsporing COVID 2019. 0

 

VTM-de Media van het Virusvervoer voor nucleic zuuropsporing

 

De bemonsteringsbuis voor de inzameling van de virussteekproef is samengesteld die uit bemonsteringsbuis, bemonsterend zwabber (neus en keelzwabber) en de Media van het Virusvervoer in de buis worden toegevoegd. De behoudsoplossing is verdeeld in buiten werking gesteld type en niet buiten werking gesteld type:

 

1. Buiten werking gestelde behoudsoplossing: het is samengesteld uit hoge concentratie van splijtenzout, die niet alleen het celmembraan van de cel van de virusgastheer kan snel vernietigen, maar ook de proteïne denatureren om te denatureren en de virusproteïne storten, zodat het nucleic zuur de eiwitverwarring kan van de hand doen en het nucleic zuur vrijgeven; Het bevat bufferedta en van Tris en van de nuclease ook inhibitors.

 

2. Niet buiten werking gestelde behoudsoplossing: het bestaat uit Strengenoplossing, die hoofdzakelijk van een verscheidenheid van anorganische zouten, buffers, glucose en 0,4% fenolrood in de sterilisatieomstandigheden wordt gemaakt, dat met de pH waarde, de osmotische druk en de steriele voorwaarden van de staat van de celgroei verenigbaar is, om de overlevingstijd van de cellen van de virusgastheer in vitro te verlengen; Bovendien bevat het ook proteïne protectants om virusstabiliteit, buffers en cryoprotectors te beschermen.

 

Gebruik van de Media van het Virusvervoer en bemonsteringsbuis:

 

1 Vóór steekproefonderzoek, zal de steekproefinformatie worden vermeld over het etiket;
2 Volgens verschillende experimentele doeleinden, het bemonsteren werden de zwabbers gebruikt aan steekproef bij de overeenkomstige delen
3 De specifieke bemonsteringsmethodes zijn als volgt

 

a) Neusinzameling: neem zacht het zwabberhoofd in de neusholte voor bemonstering op, gebruik een andere zwabber om een andere neussteekproef te verzamelen op dezelfde manier, het zwabberhoofd in de bemonsteringsoplossing onder te dompelen en de staart te breken;

 

b) Keelinzameling: verzamel keelsteekproeven met een zwabber. Op dezelfde manier val het zwabberhoofd in de bemonsteringsoplossing binnen en breek de staart.

 

Co. van de Hubei xindesheng wordt Materieel Technologie, Ltd gevestigd in Ezhou, Hubei-Provincie, naast Wuhan. Hoogstens ontwikkelde de moeilijke tijd, Desheng de oplossing van het virusbehoud en gebruikte het wijd om covid-19 te ontdekken, die op brede schaal door klanten is erkend. Wij schijnen klein in aanwezigheid van de epidemie, maar de macht van mensheid is oneindig. Desheng hoopt om volledig spel te geven aan zijn energie in deze slag, en meer mensen te helpen uit deze nevel.

De vloeibare VTM-Media van het Virusvervoer voor de Bemonsteringsbuizen van Nucleic Zuuropsporing COVID 2019. 1

 

Wat is de rol van de oplossing van het virusbehoud in nucleic zuuropsporing?
De epidemie in Shijiazhuang, Hebei heeft nogmaals de komst van de epidemie gezien. Voor de veiligheid van iedereen, nucleic zuur is het testen voor alle werknemers opnieuw geopend. Sprekend van nucleic zuur het testen, moeten wij onze oplossing van het virusbehoud vermelden. Wat is de oplossing van het virusbehoud? Wat doet het?

 

Inventariscapaciteit 100000L
Productiecapaciteit 1000L/day
Model Buiten werking gesteld, niet-buiten werking gesteld

 

De oplossing van het virusbehoud is een beschermend vloeibaar die middel aan de buis van de virusbemonstering wordt toegevoegd de steekproef te beschermen nadat de nasopharyngeal zwabber wordt bemonsterd. Het wordt gewoonlijk genoemd de oplossing van het virusbehoud in China. Normaal, nucleic zuur kan PCR niet direct bij de plaats van de steekproefinzameling tijdens nucleic zuuropsporing worden uitgevoerd. Als de steekproef door de zwabber wordt verzameld moet worden overgebracht en worden vervoerd, is het noodzakelijk om een oplossing die van het virusbehoud toe te voegen.
Nochtans, volgens verschillende opsporingsvoorwaarden en vereisten, is de oplossing van het virusbehoud verdeeld in twee types: buiten werking gesteld en niet-buiten werking gesteld.
De Media 1L 5L van het virusvervoer de Buisadditieven van de Bloedinzameling in Nucleic Zuur 1
De buiten werking gestelde oplossing van het virusbehoud:
1. Het is hoofdzakelijk een viruslysis opslagoplossing van lysis van nucleic zuurextractie oplossing wordt gewijzigd, die met een hoge concentratie van lysis zout wordt toegevoegd, die de virusproteïne van de te testen die steekproef kan snel en efficiënt buiten werking stellen;
2. Het kan de exploitant tweede besmetting effectief verhinderen;
3. Tegelijkertijd, bevat het de inhibitor van het RN-aseenzym, die viraal nucleic zuur tegen wordt gedegradeerd kan beschermen;
4. Voorts kan het voor vrij oud bij kamertemperatuur worden opgeslagen, die de kosten van de opslag en het vervoer van de virussteekproef bespaart.
Niet-buiten werking gestelde behoudsoplossing:
1. Het is hoofdzakelijk een het type van virusonderhoud vloeibare behoudsoplossing die gebaseerd op het leveringsmiddel beter is;
2. Dit één behoudt tegelijkertijd de eiwitlaag van het virus en viraal nucleic zuurdna of RNA;
3. Op deze wijze, in vitro heeft het virus eiwitantigeenepitope en nucleic zuurintegriteit;
4. Natuurlijk, is er een bepaald besmettelijk risico wanneer het in werking stellen van fouten. Nochtans, handhaaft het de originaliteit zoveel mogelijk van de virussteekproef, en het moet gehouden strikt lage temperatuur voor opslag op lange termijn na bemonstering zijn.
Beide soorten behoudsoplossingen zijn noodzakelijk, die door verschillende experimentele doeleinden en verschillende opsporingsvoorwaarden worden bepaald. Geen kwestie die de oplossing van het virusbehoud is, het heeft zijn voordelen. Wanneer wij kiezen, moeten wij volgens de daadwerkelijke situatie kiezen. U kunt van mening zijn dat de niet-buiten werking gestelde behoudsoplossing bepaalde risico's heeft, maar het is veilig zolang de beschermende maatregelen worden genomen.

 

De vloeibare VTM-Media van het Virusvervoer voor de Bemonsteringsbuizen van Nucleic Zuuropsporing COVID 2019. 3

Contactgegevens
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Abby

Tel.: +8615071057538

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)